Першість U-19. «Карпати» - «Динамо» - 1:2. Звіт про матч

Першість U-19. «Карпати» - «Динамо» - 1:2. Звіт про матч

Першого удару по воротах «Динамо» завдало на шостій хвилині матчу — голкіпер «Карпат» на місці. Ближче до середини першого тайму Владислав Супряга виконав простріл у штрафному майданчику, після чого заробив кутовий. Костянтин Вівчаренко наніс неточного удару головою після подачі з кутового. На 23-й хвилині Вікентій Волошин потужно пробив з-за меж штрафного майданчика, проте у руки голкіперу. Наприкінці першої половини гри обидві команди створили чимало моментів, але вони не стали результативними. Тож на перерву команди пішли за невідкритого рахунку — 0:0.

На 54-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота «Динамо» за порушення правил у штрафному майданчику. Василь Руніч влучив у ворота киян з одинадцятиметрової позначки та відкрив рахунок у матчі — 1:0 на користь «Карпат».

Далі гравці «Динамо» заволоділи ініціативою. Ударів по воротах львів`ян завдавали Максим Завгородній, Владислав Супряга та Ярослав Надольський.

На 82-й хвилині Владислав Супряга поцілив у лівий кут воріт суперника та зрівняв рахунок у матчі — 1:1.

На 88-й хвилині арбітр призначив пенальті для «Динамо» за порушення правил проти Ярослава Надольського у штрафному майданчику «Карпат». Максим Завгородній вразив лівий кут і вивів «Динамо» вперед у рахунку — 1:2.

Матч завершився перемогою київського «Динамо» над львівськими «Карпатами» з рахунком 1:2.

07.03.2019. Першість U-19. 15-й тур. Стадіон «Сокіл» у Львові

«Карпати» (Львів) - «Динамо» (Київ) — 1:2 (0:0)

«Карпати» (Львів): Горох, Лісовик (Жозеф, 60), Калинчук, Панчишин, Козак (Хлань, 62), Степанчук, Руніч, Слічний, Гудзінський (Мельнійчук, 81), Мудрик (к), Гірний.

«Динамо» (Київ): Нещерет, Скорко, Вівчаренко, Ярош (Забарний, 59), Біловар, Білошевський (к), Волошин (Ванат, 77), Мащенко (Завгородній, 53), Надольський, Шулянський (Блізніченко, 71), Супряга.

Голи: Руніч (54, п) — Супряга (82), Завгородній (88, п).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер