Перший дзвоник із «Динамо»!

Перший дзвоник із «Динамо»!

За підтримки Фан-клубу «Динамо», окрім педагогів, на традиційній ранковій лінійці успіхів у навчанні школярам бажав і видатний динамівець Володимир Мунтян. Легендарний півзахисник «біло-синіх» довго спілкувався з юними учнями, відповідав на численні запитання та провів інтелектуальну вікторину. Ніхто з гостей цієї зустрічі не пішов додому з порожніми руками – всі школярі, вчителі та батьки отримали пам'ятні подарунки від нашого клубу.

Директору школи вручили особливий подарунок – футболку «Динамо» з автографом Володимира Мунтяна. Оскільки незабаром у школі, що славиться своїми спортивними випускниками, відкриється футбольний музей, можна не сумніватися, що майка з підписом легенди радянського спорту стане одним із центральних експонатів.


Столична школа № 170 – лише перша зупинка акції «Перші дзвоники з «Динамо». Незабаром ще багато шкіл столиці відкриють свої двері прославленим гравцями «біло-синіх», а юні учні будуть усе більше й більше знайомитися з історією, іменами та успіхами найкращого клубу СРСР та України!

Сергій Михайленко (керівник Фан-клубу «Динамо»):

«По обличчях дітей помітно, що зустріч їх зацікавила, сподобалася. Ми сподіваємося, що з кожним роком ця програма буде лише зростати й розширювати свої межі. А робиться все це для того, щоб діти не просто приходили на футбол, а знали історію «Динамо», ветеранів, гравців та, звичайно ж, разом із батьками підтримували улюблену команду.

Не варто забувати, що на НСК «Олімпійський» існує дитячий сектор, який активно заповнюється. Сподіваємося, що в майбутньому в нас буде не один, а два, три й якомога більше таких секторів!».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер