Переможний гол Артема КРАВЦЯ приніс Україні перемогу над Фінляндією!

Переможний гол Артема КРАВЦЯ приніс Україні перемогу над Фінляндією!

В Одесі команда Андрія Шевченка перемогла Фінляндію - 1:0!

Турнірні розклади у групі зобов'язували «жовто-синю» дружину грати лише на перемогу. Переповнені трибуни стадіону «Чорноморець» зі стартового свистка арбітра підганяли наших гравців йти вперед, що було робити дуже непросто, враховуючи вкрай насичений захист фінів.

У стартовому складі українців вийшли двоє представників «Динамо» - Андрій Ярмоленко, який зайняв місце на звичному для себе правому фланзі атаки, та нападник *Артем Кравець.



Саме Артему, який у нинішньому сезоні на правах оренди виступає за іспанську «Гранаду», судилося стати автором єдиного забитого м'яча (5-й за національну команду), який приніс таку необхідну перемогу збірній України. На 25-й хвилині після блискучої передачі від Коноплянки Кравець ударом із кількох метрів переправив м'яча у ворота Градецькі!

Андрій Ярмоленко (провів 66-у гру) звично намагався знайти загострювання на своєму правому фланзі, вдало взаємодіючи з Бутком.

У другому таймі на 83-й хвилині на поле вийшов Віктор Циганков, відкривши лік проведених матчів у головній команді країни. У збірній у Віктора на футболці 13-й номер. А ще за три дні Віктору виповниться 19-ть...



У відборі Кубку світу свій наступний матч наша збірна проведе 24-го березня наступного року проти Хорватії.

15-го листопада нинішнього року Україна в Харкові зіграє контрольний матч проти Сербії.

* грає в поточному сезоні в аренді

* фото А.Куцан

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер