Переможний акорд «срібного» сезону

Переможний акорд «срібного» сезону

Звітний матч, як заявив після його завершення наставник «Динамо» Сергій Ребров, став для нього останнім на цій посаді. З огляду на те, що з турнірної точки зору особливого значення він не мав, Сергій Станіславович випустив на поле «українізований» склад, знайшовши в ньому місця лише для двох іноземців (Александара Пантича та Дерліса Гонсалеса). Із капітанською пов'язкою команду на поле вивів Микола Морозюк.

Почали зустріч обидві команди неспішно, з оглядкою на свої ворота. І перший небезпечний момент став гольовим - у ході контратаки Гонсалес уникнув офсайду та, вийшовши віч-на-віч із Безруком, відкрив рахунок у матчі.



У перерві Олександр Бабич використав чудеса мотивації. Лише вийшовши на поле, одесити заволоділи ініціативою й перші десять хвилин фактично провели на половині поля динамівців. Спочатку Хочолава головою пробив вище воріт, а трохи пізніше Зураб Очигава збив у штрафному майданчику Данченка, за що був призначений пенальті. Олександр Андрієвський, хоч і належить «Динамо», отримавши право зіграти у звітному матчі, не залишив шансів Рудьку - 1:1.



За нічийного рахунку Сергій Ребров кинув у бій «важку» артилерію. Сергій Сидорчук та Андрій Ярмоленко були покликані підсилити атакуючу міць команди, і зі своїм завданням чудово впоралися. Вже за три хвилини після появи на полі Ярмоленко, отримавши м'яча в центрі штрафного майданчика, точно спрямував його за призначенням! 2:1, і п'ятнадцятий гол у чемпіонаті капітана «Динамо»!



Після завершення зустрічі футболісти та тренери тепло подякували вболівальникам за підтримку впродовж сезону. Ті, у свою чергу, напевно здогадуючись про завершення роботи у клубі Реброва, вивісили величезний банер: «Сергію Станіславовичу, спасибі, але не прощаємося!!!»

Сезон 2016/17. Ліга Парі-Матч. 32-й тур

31.05.2017. м.Одеса. стадіон «Чорноморець»

«Динамо» (Київ) - «Чорноморець» (Одеса) - 2:1 (1:0)

«Динамо»: Рудько, Бурда, Тимчик, Морозюк (к), Очигава, Пантич, Шепелєв (Сидорчук, 61), Буяльський, Гонсалес (Ярмоленко, 61), Циганков (Рибалка, 79), Яремчук.

«Чорноморець»: Безрук, Азацький (Машнін, 46), Аблітаров, Хочолава, Коркішко, Андрієвський, Хобленко (Мусолітін, 70), Люлька (к), Кабаєв (Сильвіо, 79), Третьяков, Данченко.

Голи: Гонсалес (29), Ярмоленко (64) - Андрієвський (53, з пенальті).

Попереджені: Бурда (66), Морозюк (81) - Хочолава (33), Андрієвський (55), Мусолітін (84).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер