Мігель залишив «Динамо», але його футболка доставлена до Гусятина!

Мігель залишив «Динамо», але його футболка доставлена до Гусятина!

Ще один приз знайшов свого переможця. Мова про конкурс для вболівальників, який проводився на офіційній сторінці нашого клубу у соціальній мережі Facebook.

Головним призом була футболка київського «Динамо», на якій залишив автограф у свій день народження Мігель Велозу під час запису прощального для вболівальників «біло-синіх» інтерв’ю.

А щасливим володарем ексклюзивного, можна сказати, історичного призу став палкий вболівальник «біло-синіх» Віталій ОСТАФІЙЧУК, який живе далеко від Києва, у місті Гусятин Тернопільської області, однак, тим не менш, віддано вболіває за «Динамо», не пропускаючи трансляції жодного матчу. Зверніть увагу на знімок, на якому наш переможець тримає у своєму робочому кабінеті приз, а праворуч висить фото нашого легендарного тренера Валерія Лобановського.

Віталій працює у редакції гусятинської районної газети «Вісник Надзбруччя», на сторінках якої він пообіцяв розповісти про свої враження від перемоги у конкурсі від найтитулованішого футбольного клубу в Україні.

Довгоочікуваний подарунок від зіркового португальського півзахисника він отримав від клубного веб-порталу поштою й одразу, у поштовому відділенні розпакував посилку і вдягнув футболку з емблемою «Динамо».

Беріть активну участь у конкурсах, що проводяться в офіційних спільнотах «Динамо» Київ у соціальних мережах! Наступним переможцем можете стати саме ви!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер