Повернулися з хорошим настроєм

Повернулися з хорошим настроєм

Всі динамівські збірники перебувають у відмінному настрої. Перш за все, це стосується динамівців, які у складі національної збірної України стали творцями перемог над Польщею та Молдовою. Нагадаємо, «Динамо» в команді Фоменка в цих матчах представляли шестеро футболістів - Андрій Ярмоленко, Олег Гусєв, Денис Гармаш, Роман Безус, Євген Селін та Євген Хачеріді. Більш того, динамівці стали головними героями обох перемог національної збірної.

З переможним настроєм повернулися до розташування команди й інші гравці, які грали за свої національні команди. Мігель Велозу - після перемоги над збірною Азербайджану, Домагой Віда - після тріумфу хорватів у непростій грі з Уельсом.

Збірна Нігерії з динамівцем Ідейє у складі лідирує у своїй групі у другому раунді відбору на чемпіонат світу. Динамівський швейцарець Мехмеді також може бути спокійний за свою національну команду, яка після п'яти матчів посідає перше місце у своїй відбірковій групі.

Виконавши свій обов'язок перед збірними своїх країн, і відновившись після напружених ігор і численних перельотів, динамівські збірники на заміській базі в Кончі-Заспі вже повним ходом готуються до майбутнього поєдинку 22-го туру Прем'єр-ліги, в якому на «біло-синіх» чекає зустріч із одеським «Чорноморцем».

Поза тренувального процесу перебувають двоє футболістів. Із загальної обойми вилетіли хорват Ніко Кранчар, який травмував коліно у важливому матчі за національну збірну проти Сербії, а також Сергій Люлька, який порвав зв'язки гомілковостопного суглоба під час тренувального матчу «Динамо» на штучному покритті в манежі.

Всі інші гравці першої команди перебувають у доброму здоров'ї та відмінному настрої готуються до виїзду до Одеси на важливий матч проти «моряків», який, нагадаємо, відбудеться найближчої неділі о 15.00.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер