Перед візитом до Києва «Олімпіакос» розгромив АЕК

Перед візитом до Києва «Олімпіакос» розгромив АЕК

На стадіоні «Георгіос Караїскакіс» команда Педру Мартінша приймала сусіда по турнірній таблиці та суперника за місце у зоні Ліги чемпіонів – афінський АЕК.  

Зустріч почалася не найкращим чином для господарів поля – вже на третій хвилині гри вони опинилися у ролі наздоганяючих – рахунок відкрив Есекьєль Понсе.

До перерви рахунок не змінився, але «Олімпіакос» видав фантастичний другий тайм, забивши чотири м’ячі  та здобувши таким чином розгромну перемогу. Господарі поля домінували на полі протягом усієї другої половини гри.

Вже на 50-й хвилині Мохамед Камара зрівняв рахунок, а на 72-й хвилині Фортуніс вивів «Олімпіакос» уперед. «Червоно-білі» не зупинилися – Ахмед Хассан на 83-й і знову Фортуніс на 87-й хвилині добили гостей – 4:1. Тож перед візитом до Києва суперник «Динамо» отримав позитивний емоційний заряд.

Тепер «Олімпіакос» випереджає АЕК, який залишився на третьому місці, на 8 очок, та відстає від лідируючого ПАОКа, який свій матч проведе у понеділок, на 6 очок.

У грі з АЕКом Педру Мартінш виставив ідентичний стартовий склад тому, який у четвер вийшов на поле у першому матчі проти «Динамо», задіявши наступних виконавців: Са, Мерія, Сіссе, Вукович (Торосідіс, 46), Цимікас, Гільєрме, Камара, Фортуніс, Діаш (Христодулопулос, 46, Герреро, 68), Поденсе, Хассан.

Нагадаємо, матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи між «Динамо» та «Олімпіакосом» на «Олімпійському» відбудеться у четвер та розпочнеться о 22:00. Квитки на гру можна придбати онлайн.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер