Павло Чередніченко: «Запал на футбольному полі сприяє загальному прогресу»

Павло Чередніченко: «Запал на футбольному полі сприяє загальному прогресу»

- На кожну гру, на кожного суперника ми підбираємо певну тактичну схему. Ті принципи, яких ми дотримуємося, мають втілюватися на футбольному полі. Так само було й у сьогоднішньому матчі, але це гра, по ходу якої, залежно від того, як вона складається, ми маємо перелаштовуватися, вносити корективи.

Так вийшло, що ми пропустили першими, після цього відігралися, під кінець гри вийшли вперед. Але матч складається не лише з основного, а й додаткового часу, десь втратили концентрацію, через що пропустили гол та втратили перемогу.

- Один лише Калин мав сьогодні достатню кількість моментів, щоб вирішити долю поєдинку на нашу користь…

- Для цього й потрібні тренування, щоб відточувати те, що не вдалося на футбольному полі під час матчу. Хлопці роблять помилки, і потім потрібно виправляти їх. Реалізація підводила при останніх передачах, у завершальній стадії, але будемо працювати над цим. Головне, щоб хлопці чули нас та робили висновки.

- Сьогодні була жорстка гра, часом кістка в кістку. Наскільки такі дії мають місце в товариських турнірах у міжзмагальний період, коли є великий ризик зазнати травми?

- Але в таких матчах і загартовуються футболісти. До того ж наші хлопці протистоять старшим суперникам. Запал на футбольному полі сприяє загальному прогресу, тому хлопці не мають у чомусь поступатися супернику, а мають у кожному епізоді допрацьовувати на 100%. Головне, що після свистка ми подякували один одному за гру.

- По ходу гри не складалося з ударами по воротах у групи атаки. Із чим це повязано?

- «Карпати» дуже щільно діяли в обороні, не дозволяючи нам завдавати удари з середньої та дальньої дистанцій. Але, повторюся, є тренувальний процес, у рамках якого ми відпрацюємо те, що не виходило на полі, і додамо щось своє, що допоможе нам досягати позитивних результатів у подальших офіційних матчах чемпіонату України.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер