Павло ЧЕРЕДНІЧЕНКО: «У кожній грі є як позитивні моменти, так і недоліки»

Павло ЧЕРЕДНІЧЕНКО: «У кожній грі є як позитивні моменти, так і недоліки»

- Приємно, що у турнірі бере участь велика кількість команд – 36. У перших двох матчах ми надали однаковий ігровий час усім хлопцям, проявили свої найкращі якості та показали сильні сторони. Погодні умови дозволяли грати надворі та показувати якісний динамівський футбол, від якого ми не відходимо, та якого вимагаємо у кожному поєдинку. Не дивимося на ім’я суперника, а стараємося грати у свій футбол та дотримуватися власного плану на гру. Поважаємо всіх учасників Ateitis Cup, про недооцінку не може бути й мови, адже у нас бойовий настрій на кожну команду, єдиний результат, який існує для «Динамо» - це перемога. Для нас участь у будь-якому міжнародному турнірі передбачає лише максимальний результат та боротьбу за найвищі місця.

- Враховуючи, що у перших двох поєдинках ваші подопічні забили 11 мячів і жодного не пропустили, чи можна сказати, що ви задоволені їхніми діями?

- У кожній грі є як позитивні моменти, так і недоліки. Були як красиві комбінації у виконанні наших хлопців, так і помилки. Хоча вони стараються думати у кожному ігровому моменті на полі. У цьому полягає наша робота – щоб оборона грала «на нуль», а група атаки показувала свою результативність.

- Чого очікуєте від вечірнього поєдинку із «Металістом», чи добре знайомі з цією командою?

- Серйозно налаштовуємося на харків’ян, очікуємо від наших хлопців цілковитої самовіддачі на полі. У «Металіста» хороша команда, сильна школа. На моїй пам’яті в Україні ми ще не зустрічалися, але слідкували за ними, бачили їхні виступи на інших турнірах, знаємо, що в їхньому складі є висококваліфіковані футболісти, тож готуємося до гри з усією відповідальністю.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер