Павло ЧЕРЕДНІЧЕНКО: «У команди була установка з перших хвилин активно атакувати»

Павло ЧЕРЕДНІЧЕНКО: «У команди була установка з перших хвилин активно атакувати»

- З етапу чвертьфіналу вже починаються ігри на вибування, тому було особливо важливо максимально серйозно налаштовуватися з перших секунд та не забувати про концентрацію уваги. Хлопці виконали установку на гру, забили відносно швидкий м’яч, були уважними, і це дозволило пройти до наступної стадії змагань. Проведемо торетичне заняття, на якому зробимо розбір помилок, допущених у цій грі, звернемо увагу як на позитивні, так і невдалі моменти та дії.

- «Динамо» забило по швидкому мячу на початку кожного з таймів – такою була ваша тренерська задумка?

- Ми дали команді установку з перших хвилин активно атакувати суперника та постаратися забити м’ячі якомога швидше, як бачите, це вдалося.

- Яке враження у вас склалося про узбецьку команду «Оділ Джуніор Карпі»?

- Ми бачили, що у їхньому складі технічні гравці, та й взагалі, колектив добре навчений. Але наші футболісти показали, що сьогодні вони не просто так знаходяться у команді «Динамо» (Київ)

- Чого очікуєте від наступного півфінального матчу?

- Ми готуємося, налаштовуємося. На турнірі проводимо по одному чи два матчі на день, хлопці встигають відпочити та відновитися. Але з кожною грою навантаження відчуваються сильніше, з’являється більше технічного браку та втоми. Але це добре, що на Minsk Cup ми можемо подивитися на гру та дії наших хлопців у таких умовах.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер