Павло Чередніченко: «Провели тренування з Олександром Сиротою»

Павло Чередніченко: «Провели тренування з Олександром Сиротою»

Цього разу тренери Олексій Дроценко і Павло Чередніченко в занятті задіяли захисника молодіжної команди Олександра Сироту. Детальніше про те, як пройшло тренування і на що воно було спрямоване, розповів Павло Чередніченко:

- Сьогодні ми запросили взяти участь у нашій роботі футболіста нашої молодіжної команди Олександра Сироту. Заняття було спрямоване на координацію, баланс, а також ми додали блок техніки роботи з м'ячем. Вийшло добре попрацювати, хлопці знаходяться в тонусі й виконують усе, що потрібно в рамках тижневого циклу. Також і Олександр провів для себе хороше тренування разом із нашою командою.

Ми працювали згідно із запланованим раніше микроциклом і разом з Олександром підібрали необхідні вправи. Також обговорили фази роботи і відпочинку і кількість повторень. Сирота сам робив вправи, тим самим показуючи правильність виконання, а ми разом з Олексієм Дроценком і тренером із фізпідготовки коректували помилки чи похибки у кожного конкретного футболіста.

Те, кого з гравців ми запрошуємо попрацювати разом із нами, до останнього залишається в секреті для хлопців. Я їм тільки повідомляю час тренування, а про гостя вони дізнаються безпосередньо перед початком заняття. Тож вони з нетерпінням чекають кожного заняття, знаючи, що може бути сюрприз. Для них це своєрідна додаткова мотивація.

Усі хлопці знаходяться вдома, дотримуються правил карантину. Звичайно, їм уже хочеться тренувань на футбольному полі, приїхати на базу і повернутися в колектив, а також, щоб відновилися заняття у школі, оскільки карантин затягнувся надовго. Ми всі скучили один за одним, бачимося тільки за допомогою відеозв'язку, але він, на жаль, не може замінити емоції, які відчуваєш, перебуваючи в колективі.

Олександр Сирота:

- Мені ще вчора зателефонував мій тренер по академії Олексій Дроценко і попросив, щоб я провів тренування разом із його хлопцями. Я погодився, ми обговорили деталі з Павлом Чередніченком, об'єднали його вправи з тими, які підготував я, і провели заняття. Мені все дуже сподобалося, сподіваюся, хлопці також у захваті.

Приємно, що всі уважно мене слухали і намагалися правильно виконувати завдання, а тренери коректували, якщо щось було не так. Почувався трохи незвично, але враження залишилися найприємніші. Такий досвід, безумовно, пішов тільки на користь.

Що стосується мене, це тренування урізноманітило мій щоденний графік. Зазвичай сам займаюся за програмою, бігаю, виконую вправи на м'язи кора та інше. Перебуваю за містом, у мене тут дім. У вільний від тренувань час дивлюся фільми, серіали, а нещодавно почав читати книгу «Останній із могікан» Фенімора Купера. Маю велику надію, що скоро карантин закінчиться, і ми приступимо до звичайних тренувань.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер