Павло ЧЕРЕДНІЧЕНКО: «Нестандартні рішення футболістів привели до забитих м’ячів»

Павло ЧЕРЕДНІЧЕНКО: «Нестандартні рішення футболістів привели до забитих м’ячів»

- Вийшли хороші ігри, рівень суперників теж непоганий. На цьому турнірі перед нами поставлене завдання дати хлопцям можливість проявити себе, забезпечити для них однакову кількість ігрового часу. Відзначу, що мали місце як позитивні моменти,  так і негативні, особливо в обороні, де хлопці припускалися великої кількості помилок. Зокрема, у першому матчі проти латвійської «Супернови» пропустили м’яч через помилку центральних захисників, також були огріхи і у другій грі. Робимо хлопцям зауваження, сподіваємося надалі вони ці недопрацювання виправлятимуть. А до хороших моментів відніс би нестандартні рішення наших футболістів, які призвели до великої кількості забитих м’ячів.

- Судячи з рахунку, матч із «Суперновою» склався легше, ніж поєдинок проти БАТЕ?

- Ми на кожного суперника налаштовуємося серйозно, не ділимо команди на сильних чи слабких. Намагаємося у кожній грі показувати свій динамівський футбол, докладаємо зусилля для максимальної концентрації уваги.

Цікаво пограти з різними суперниками, зустрітися з несхожими стилями та філософіями футболу у дитячих школах клубів різних країн. Чим більше різнопланових команд, з якими нам доведеться зіграти, тим краще. На їхньому тлі також зможемо побачити власні недоліки та переваги.

- Враховуючи, що «Динамо» достроково вийшло до чвертьфіналу, яке завдання стоятиме перед командою у заключному поєдинку рупового етапу, що відбудеться завтра?

- Усунути помилки на футбольному полі та розвивати і удосконалювати позитивні моменти.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер