Павло Чередніченко: «Намагаємося усім дати однакову кількість ігрового часу»

Павло Чередніченко: «Намагаємося усім дати однакову кількість ігрового часу»

- Minsk Cup - хороший турнір, тут сильні учасники. Для нашої команди участь в ньому запланована в якості етапу підготовки до другої частини сезону. Головне завдання - щоб усі футболісти отримали ігрову практику, поліпшили свої функціональні показники фізичні, технічні та тактичні якості, а також показали хороший футбол, який ми від них вимагаємо.

- Судячи з рахунку, перший тайм матчу з «Маккабі» вийшов краще?

- Початок гри був для нас вдалим: вже на 2-й хвилині матчу ми повели в рахунку, забивши швидкий м'яч, незабаром провели другий, після чого, напевно, кожен гравець захотів проявити себе, показати свої якості, і на перший план вийшло саме це , тому і не реалізували стільки моментів. Зокрема, гравець суперника виніс м'яч з лінії воріт, коли ми бачили його вже в сітці.

- Ви проводили зворотні заміни з метою надати футболістам приблизно однаковий ігровий час?

- Так, намагаємося розбити 40 хвилин ігрового часу на всіх однаково. Ще хотіли, щоб хлопці відчули поле. Крім того, вони знаходяться в різному фізичному стані: хтось у кращому, хтось у гіршому, і ми повинні його зрівняти.

- Чи бачили вже матчі ваших завтрашніх суперників - солігорського «Шахтаря» і російської «Томі»?

- Так, ми на кожного суперника готуємося з максимальною відповідальністю, усіх поважаємо, вибираємо план на кожну конкретну гру і говоримо нашим футболістам, що і як необхідно робити на футбольному полі. Адаптація до покриття? У Києві ми також працюємо на синтетиці, яка приблизно однакова і в манежі бази в Конча-Заспі, і на полі дитячої бази на Нивках. Тож адаптація, можна сказати, не знадобилася, адже погодні умови в Києві і Мінську схожі, та й Білорусь - не така вже й далека країна.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер