Павло Чередніченко: «Minsk Cup розглядали, як підготовку до другого кола чемпіонату»

Павло Чередніченко: «Minsk Cup розглядали, як підготовку до другого кола чемпіонату»

- Під час турніру ми готувалися на кожну гру, зустрілися з хорошими суперниками, представниками різних країн. Дуже важкою вийшла півфінальна гра з ФК «Мінськ», у складі суперника були сильні гравці. Але в серії пенальті ми виявилися точнішими, а Богдан Микитенко зробив вирішальний сейв, який дозволив нам вийти у фінал.

У вирішальному поєдинку зустрічалися з донецьким «Шахтарем», ми один одного добре знаємо, оскільки не так давно грали з ними в чемпіонаті. Обидві наші команди мають у своєму складі хороших футболістів.

- Зараз у вас підготовчий етап до другої частини сезону, чи цей турнір показав, у якому функціональному стані перебувають гравці?

- Так, ці змагання ми розглядали, як підготовчі до другого кола чемпіонату України, деякі хлопці в кращій формі, деякі - в гіршій, хтось ще функціонально не готовий. Крім того, кілька футболістів залишилося в Києві через травми та з інших причин. Але ми розраховуємо на всіх, вони мають показувати свій максимум і прогресувати.

- На турнірі ви провели шість матчів за чотири дні. Чи під кінець відчувалася втома?

- Для хлопців це нормальний графік, вони отримують задоволення, виходячи на футбольне поле і ростуть. Після півфінальної гри було мало часу на відновлення до фінального поєдинку, але загалом команда готова витримувати таке навантаження. Для футболістів виходити на поле - це радість, адже футбол - це їхнє улюблене заняття.

- Як загалом оціните організацію турніру?

- Усе відмінно, прекрасний міжнародний турнір. Дякую організаторам за запрошення, ми б хотіли частіше брати участь у Minsk Cup і академічними групами, і середніми, і молодшими. Організація тут на вищому рівні.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер