Павло ЧЕРЕДНІЧЕНКО: «Хлопці виконали установку на гру та забили швидкий м’яч»

Павло ЧЕРЕДНІЧЕНКО: «Хлопці виконали установку на гру та забили швидкий м’яч»

- Сьогодні ми зіграли заключний матч групової стадії. Як я вже казав, максимальні завдання ми ставимо на кожну гру: показати свою динамівську гру та надати футболістам однакову кількість ігрового часу. У цьому матчі хлопці виконали установку на гру, забили швидкий м’яч на 3-й хвилині. Найголовніше, що ми винесли з цього поєдинку – що всі наші 18 футболістів, на яких розраховує тренерський штаб, знаходяться в повній бойовій готовності. Здобули перемогу та тепер рухаємося далі.

Під час теоретичних занять ми звертаємо увагу хлопців на певні моменти з кожної гри: їхні помилки та позитивні моменти, правильні рішення і вдалі дії. Таким чином проходить процес навчання наших футболістів.

Що стосується нашого суперника по чвертьфіналу – команди «Оділ Джуніор Карпі» із Узбекистану, відзначу, що турнір Minsk Cup досить добре організований та дозволяє подивитися  гру всіх команд у прямій трансляції у YouTube. Звісно, ми бачили ігри цієї команди та проаналізуємо сильні та слабкі сторони нашого майбутнього суперника. На гру налаштовуємося максимально серйозно.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер