Павло ЧЕРЕДНІЧЕНКО: «Грали в динамівський футбол: швидкий, атакуючий, агресивний, зі швидкісними флангами»

Павло ЧЕРЕДНІЧЕНКО: «Грали в динамівський футбол: швидкий, атакуючий, агресивний, зі швидкісними флангами»

- «Волинь» - хороший суперник, ця команда завжди славилася своєю історією і футбольної школою. Їхні хлопці завжди б'ються на полі з першої й до останньої секунди. У сьогоднішньому матчі лучани також були непоступливими, боролися, а ми, зі свого боку, грали в динамівський футбол, який пропагуємо серед хлопців: швидкий, атакуючий, зі швидкісними флангами, агресією. Це втілилося в три забиті м'ячі у другому таймі.

До перерви ж ми не реалізували ті моменти, які в нас були - позначався брак в індивідуальних діях наших футболістів. У перерві зробили необхідні підказки, провели ряд замін. Футболісти виправили помилки, і Лука Лемішко був першим, хто нас почув і забив м'яч у ворота суперника. Після цього ми повністю взяли контроль над грою і остаточно перемістили її на половину поля суперника.

Завтра у нас фінальний матч із «Людогорцем», ми налаштовуємося на будь-якого суперника найсерйознішим чином, ставимо перед собою максимальні завдання. Сьогодні хлопці поплавають у морі, пройдуть відновлювальні процедури, а завтра почнеться безпосередня підготовка до фінального двобою. «Лудогорець» - відома і знаменита команда, чемпіон Болгарії, думаю, буде цікавий матч.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер