Паризький вояж Бетао. Спочатку сім'я, а потім футбол

Паризький вояж Бетао. Спочатку сім'я, а потім футбол

Вже цієї п'ятниці динамівці вдома прийматимуть львівські «Карпати». Вчора у футболістів був вихідний, а ще раніше не задіяні у своїх збірних гравці провели традиційний спаринг на клубній базі в Кончі-Заспі з молодіжним складом, до якого увійшли як дублери, так і футболісти «Динамо-2».

У поєдинку взяв участь і бразильський захисник нашої команди Бетао, який розповів офіційному сайту про підготовку до гри 10-го туру Прем'єр-ліги з «Карпатами», а також про те, як він провів кілька вихідних днів:

- Контрольний матч пройшов добре, цікаво. Ми отримали необхідне навантаження і проробили потрібний обсяг роботи, оскільки у нас була велика пауза між іграми чемпіонату. Незважаючи на нашу перемогу 1:0, можу зробити комплімент на адресу молодих футболістів - вони дуже добре грали.

- Що думаєте по майбутній поєдинок із львівськими «Карпатами»?

- Напевно, не скажу нічого нового, зазначивши, що в цьому матчі нам потрібна тільки перемога - тоді й настрій у всіх буде хороший. Безумовно, ця гра для нас дуже важлива, але команді також уже пора готуватися до першого матчу групового етапу Ліги чемпіонів проти ПСЖ у Франції, який ми проведемо вже наступного вівторка. Саме тому хороший настрій особливо важливо перед єврокубковим поєдинком.

- Як можете охарактеризувати «Карпати»? Чим ця команда відрізняється від інших?

- Наскільки я знаю, вони невдало розпочали сезон і зараз знаходяться внизу турнірної таблиці, за вісім турів набравши всього вісім очок. Проте, ця команда залишається досить сильним суперником, проти неї необхідно грати щільно і дуже жорстко.

- Як ви провели кілька днів вихідних у зв'язку з іграми збірних команд?


- Ми з дружиною та дитиною поїхали на три-чотири дні до Парижу. Знаю, що зовсім скоро знову поїду туди у складі «Динамо» на матч із «Парі Сен-Жермен», але ця поїздка буде присвячена виключно футболу, а нам хотілося просто погуляти.

- Розвідати атмосферу в місті майбутнього матчу? Які враження залишив Париж?

- Більшу частину часу ми провели в Діснейленді, трохи там розвіялися і відпочили.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер