Парафан-клуб ФК «Динамо» (Київ) відкрито! (+ ВІДЕО)

Парафан-клуб ФК «Динамо» (Київ) відкрито! (+ ВІДЕО)

На заході були присутніми президент офіційного Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Сергій Михайленко, багаторічний голкіпер та капітан команди Олександр Шовковський, директор з розвитку CAFÉ (Центр доступу до футболу в Європі) у Східній Європі Олена Карпухіна, начальник відділу зі зв’язків із громадськістю НСК «Олімпійський» Тетяна Гостева та координатор новоствореного Парафан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Владислав Платоненко. Ведучим заходу традиційно був заслужений журналіст України Олександр Липенко.

Сергій МИХАЙЛЕНКО, президент Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ):

- На жаль, нас сьогодні зібралося не дуже багато, але цей захід є першим, який, сподіваюся, дасть поштовх до розвитку нашого вболівальницького руху. Парафан-клуб – це та організація, яка буде робити все для того, аби ви були максимально залучені до життя клубу, могли відвідувати футбольні матчі, відкриті тренування, а також усі заходи, які проводить ФК «Динамо» (Київ) для своїх уболівальників.

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ, голкіпер «Динамо»:

- Приємно сьогодні бути присутнім на зустрічі з вами. Приємно, що армія вболівальників ФК «Динамо» (Київ), які завжди підтримують нас, незалежно від результату, поповнюється. Думаю, ваша підтримка стане для нас величезною підмогою для досягнення нових висот, які ставить перед собою клуб.

Олена КАРПУХІНА, директор з розвитку CAFÉ у Східній Європі:

- Я представляю організацію, яку в Європі всі знають під абревіатурою CAFÉ, а у нас вона розшифровується як Центр доступу до футболу. В Україні ми працюємо з 2010 року, в 2012 році, під час чемпіонату Європи, робили масштабний проект під назвою «Поважай безбар’єрність – футбол без обмежень». Ви знаєте, було дуже багато скептицизму навколо цього проекту, казали, що за кілька місяців він стане неактуальним тощо, в першу чергу через недоступність стадіонів в Україні для людей із обмеженими можливостями. Саме через це ми вирішили спільно з УЄФА запустити проект «Спадок Євро-2012», й ось уже три роки працюємо разом із вітчизняними клубами, в тому числі з «Динамо» (Київ), аби звернути увагу на те, що є вболівальники з обмеженими можливостями, які також люблять футбол та хочуть дивитися його на стадіоні. Сподіваюся, що запровадження Парафан-клубу стане для вас не лише можливістю частіше відвідувати футбольні матчі та спілкуватися з футболістами, але й дасть можливість виступати єдиним фронтом у боротьбі за свої права. Давайте разом працювати над тим, аби зробити футбол доступнішим. «Футбол для всіх, доступ для всіх» – це наше гасло.

Також Олена Карпухіна повідомила про те, що Олександр Шовковський став офіційним послом організації CAFÉ в Україні, й під оплески присутніх вручила капітану «Динамо» (Київ) картку, підтверджуючу, що Олександр поділяє та підтримує цінності CAFÉ, та диплом.

Тетяна ГОСТЄВА, начальник відділу зі зв’язків із громадськістю НСК «Олімпійський»:

- Як представник найбільшого стадіону, спортивного серця країни, можу сказати, що ми однаково піклуємося про кожного вболівальника. Ми завжди раді вас усіх бачити. У нас є все для того, аби ви почувалися комфортно – спеціально облаштовані місця, пандуси, ліфти, спеціальні входи тощо. Також нещодавно було запроваджено аудіоописовий коментар матчу для людей із вадами зору, й кожен бажаючий, налаштувавши свої приймачі на хвилю 96,7FM, може слухати детальний коментар того, що відбувається на полі, й поринути в атмосферу, яку відчуває кожен уболівальник на трибунах. У майбутньому плануємо також виділити окремий сектор, де буде проводитися коментар матчу з допомогою жестів. НСК «Олімпійський» завжди відкритий до подібних починань та ініціатив. Сподіваюся, з кожним роком ми будемо робити для вас усе більше таких приємних сюрпризів.

Після вступного слова від гостей заходу прийшов час для урочистої церемонії відкриття Парафан-клубу ФК «Динамо» (Київ). Під спалахи фотокамер Сергій Михайленко та Олександр Шовковський вручили координатору новоствореної організації Владиславу Платоненку динамівську футболку із 12-м номером на спині, тим самим прийнявши Парафан-клуб до динамівської родини.

Вступити до Парафан-клубу ФК «Динамо» Київ ви можете зв'язавшись з його координатором Владиславом Платоненко у соціальних мережах:

E-mail: [email protected]

Google+: https://plus.google.com/101482923080008083625

Facebook: https://www.facebook.com/parafanfcdk

Вконтакте: http://vk.com/parafanclub_fcdk

Або звернувшись безпосередньо до Фан-клубу ФК «Динамо» Київ 

(044) 597 0015

(044) 597 0016

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер