Пам'ятник Валерію Лобановському знову з нами!

Пам'ятник Валерію Лобановському знову з нами!

Як відомо, пам'ятник легендарному тренеру київського «Динамо» за волею долі опинився в самому епіцентрі бойових дій, ставши таким чином ще однією захисною барикадою для революціонерів. За пам'ятником ховалися від куль та вибухів гранат не лише активісти, а й представники преси та медики.

Тепер, коли український народ скинув кривавий режим Януковича й військову фазу завершено, з пам'ятника Валерію Лобановському захисний брезент було знято, й він знову постав на загальний огляд. Найближчим часом монументу, колонаді, як і всій площі належить реставрація та ремонт, а потім і офіційне відкриття пам'ятника на новому місці, яке, на жаль, своєчасно не сталося з відомих трагічних причин.

Зараз же, від імені керівництва Міжнародного фонду розвитку футболу ім. В.В.Лобановського, хочеться висловити вдячність президенту «Динамо» Київ – Ігорю Суркісу, власнику клініки «Борис» – Михайлу Радуцькому, директору стадіону «Динамо» – Юрію Піхтовнікову, лідеру Автомайдану – Ростиславу Мельнику та всім тим, хто допомагав 22 січня рятувати пам'ятник від руйнування. Спасибі вам, і щастя в новій, Вільній Україні!

Олександр Ольшанецький – директор IFEF ім. В.В.Лобановського

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер