Спростування офіційного сайту «Динамо» (Київ)

Спростування офіційного сайту «Динамо» (Київ)

«Іспанці стурбовані ситуацією у столиці України, Києві, де менш ніж за місяць, 20 лютого, має відбутися поєдинок «Динамо» та «Валенсії» в рамках розіграшу Ліги Європи.

На даний момент неможливо передбачити, коли українська столиця повернеться до нормального життя, але в останні 48 годин Київ охопила хвиля насильства й боротьби між демократичними силами та представниками керівництва держави». Посилаючись на слова представників офіційного сайту «Динамо» щодо неможливості працювати в офісі та музеї клубу, а також у клубному магазині «Динамо», представники іспанської футбольної громадськості хотіли б провести зустріч у більш безпечному місці.

До офіційного поєдинку місяць, а рішення ще не прийнято. Втім, майбутньої п'ятниці все може змінитися: саме тоді виконавчий комітет УЄФА розгляне дане питання. Відзначимо, що УЄФА відповідає за безпеку членів обох клубів, а також бригади арбітрів, делегатів та персоналу, який буде присутній на поєдинку.

У разі зміни місця проведення матчу, вирішувати, де буде проходити поєдинок, зможе лише УЄФА».

Офіційний сайт «Динамо» (Київ) спростовує

Повідомляємо, що офіційний сайт «Динамо» (Київ) ніколи не розміщував інформацію «щодо неможливості працювати в офісі та музеї клубу, а також у клубному магазині «Динамо». Це відверта брехня, спрямована на руйнування іміджу нашого клубу, навіть якщо з певною метою передруковано сайтом www.footboom.com.ua із закордонного джерела, а потім розміщено на сайті http://www.footboom.com/ukrainian/news/21-01-2014-Mesto-provedeniya-matcha-Dinamo-i-Valensii-mozhet-byt-izmeneno-iz-za-Majdana.html

Нам також дуже неприємно, що ця брехлива інформація була підхоплена й розміщена на багатьох інших сайтів, включаючи «Динамо Киев от Шурика».

Навпаки, офіційний сайт «Динамо» (Київ) ще 20 січня розмістив статтю про те, що головний інформаційний орган клубу працює в робочому режимі http://www.fcdynamo.kiev.ua/news/authors/ofitsialnyy_sayt_dinamo_kiev_rabotaet_v_obychnom_rezhime/, проте цей матеріал чомусь було проігноровано.

Висновки зі всього цього, наші шановні користувачі, робіть самі.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер