Браузер Opera для вболівальників «Динамо»

Компанія Opera Software випустила спеціальну версію настільного браузера Opera 10 для Футбольного Клубу «Динамо Київ». За допомогою сучасної та потужної платформи для роботи в Інтернеті шанувальники легендарної футбольної команди матимуть швидкий доступ до офіційного веб-сайту «Динамо Київ», Інтернет-магазину фірмової символіки, до різних інформаційних веб-ресурсам, таким як фан-клуби команди та співтовариства вболівальників у різних містах України. Завантажити спеціальну версію Opera 10 для ФК «Динамо Київ» можна за адресою: www.fcdynamo.kiev.ua/ua/club/29593.html

Спеціальна версія Opera 10 для ФК «Динамо Київ» надає користувачам доступ одним кліком до найбільш важливих і популярних розділів веб-сайтів за допомогою попередньо налаштованих посилань в Експрес-панелі браузера, яка оформлена у фірмових кольорах «Динамо Київ», а також за допомогою закладок, встановлених у спеціальній версії за умовчанням. Деякі елементи інтерфейсу спеціальної версії Opera 10 також реалізовані у фірмовій символіці.

ФК «Динамо Київ» - найбільш відомий і титулований футбольний клуб України, заснований у 1927 році. 13-разовий чемпіон України, 9-разовий володар Кубка України, 4-разовий володар Суперкубка України, 13-разовий чемпіон СРСР, 9-разовий володар Кубка СРСР, 2-разовий володар Кубка володарів Кубків європейських країн, Володар Суперкубка УЄФА. Домашні матчі проводить на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Кількість шанувальників команди по всьому світу перевищує десять мільйонів людей.

Розробка спеціальних версій - некомерційний проект, основною метою якого є надання можливостей новітнього браузера Opera 10 для груп і співтовариств користувачів за інтересами. Надалі планується більш поглиблена деталізація спеціальних версій відповідно до відгуків і побажань користувачів веб-ресурсу. У всьому світі настільною версією Opera користується більше 45 мільйонів чоловік, а Україна є одним із лідерів за цим показником. За незалежними оцінками, частка настільних браузерів Opera в Україні складає 27-29%.

Посилання
Спеціальна версія Opera 10 на сайті ФК «Динамо Київ»: www.fcdynamo.kiev.ua/ua/club/29593.html
Докладніше про спеціальні збірки Opera 10: http://my.opera.com/customopera/

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер