Напівтаємна «вечеря» напередодні фіналу

Напівтаємна «вечеря» напередодні фіналу

У середу ополудні в холі готелю «Шератон Моріа» під керівництвом Олексія Спірина відбулось зібрання представників «Динамо» і «Шахтаря» – команд-фіналістів турніру. Спочатку шляхом жеребкування було визначено номінального господаря матчу. Фортуна посміхнулась гірнякам. Згідно регламенту господарі матчу мають право вибору форми і роздягальні. А ось тут пощастило динамівцям. Із тієї простої причини, що донеччани вказали не на ту кімнату, у якій розмістились динамівці під час переможного матчу над московським «Спартаком» (у куди вони, ясна річ, хотіли потрапити знову), а на протилежну.

Задоволеними залишились сторони і в визначенні ігрової форми: господарі обрали оранжево-чорні футболки, а гостям, таким чином, залишились білі футболки, що і «замовляв» напередодні зустрічі Віктору Кашпуру і Олексію Семененку адміністратор «Динамо» з екіпіровки Пилип Репетило..

Окрім того, пан Спірин повідомив певні регламентні нюанси турніру. Так, у випадку нічийного результату, буде призначено два додаткові тайми, кожен по 15 хвилин. Якщо ж і вони не визначать переможця, сторонам буде запропоновано пробити серію пенальті.

Обслуговуватиме головний матч турніру тріо швейцарців на чолі з авторитетним Массімо Бузаккою. За словами Спірина, усі вони – очевидні учасники фінальної стадії Євро-2008.

Дискваліфікованих у складах «Динамо» і «Шахтаря» немає, оскільки, згідно того ж регламенту, наступний матч пропускає лише той гравець, який у попередній зустрічі отримав «червону» картку

Церемонія нагородження переможця і закриття Кубка Першого каналу «вкладеться» у 15 хвилин. Першими на п’єдестал піднімуться представники команди, що посіла друге місце (вони отримають комплект із 40 срібних медалей і чек на 500 000 доларів), другими – судді фінального поєдинку (для них приготовані цінні подарунки), третіми – переможці турніру (на них очікує 40 комплектів срібних медалей і чек на 1 000 000 доларів).

І наостанок. Олексій Спірин зі своїми помічниками готує сюрприз для вихованців футбольних шкіл Ізраїлю – близько трьох тисяч кращих із них отримають безкоштовні квитки на фінал.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер