«Олком» – «Динамо»: кубкове протистояння

«Олком» – «Динамо»: кубкове протистояння

Мелітопольський «Олком» був утворений на початку 2001 року на базі футбольного клубу «Торпедо» мелітопольського моторного заводу. З тих пір клуб виступає виключно в другій лізі, не претендуючи на підвищення в класі.

З «Динамо» мелітопольський клуб зустрічався двічі в рамках розиграшу Кубка України. Обидва матчі закінчилися з однаковим рахунком – 4:0 на користь киян. Таким чином, в майбутньому матчі, який відбудеться 13 вересня в Мелітополі, можна чекати на 10-й, ювілейний, гол «Динамо» у ворота «Олкома».

В порівнянні з двома попередніми матчами на даний момент в «Динамо» шість футболістів, які брали в них участь. Це воротар Олександр Рибка, захисники Тарас Михалик і Горан Саблич, півзахисники Тіберіу Гіоане та Олександр Алієв, а також нападник Артем Мілевський. Втім, вибір Юрія Сьоміна важко передбачити – за лічені дні після поєдинку в Мелітополі «Динамо» доведеться провести перший матч в рамках групового турніру Ліги чемпіонів.

Є і свої бомбардири в протистоянні з «Олкомом». По два результативних удари в активі Георгія Пеєва і Віталія Мандзюка. Обох футболістів на даний момент в команді немає (Пеєв грає в російській прем'єр-лізі за «Амкар», а Мандзюк на правах оренди виступає за київський «Арсенал»), але, сподіваємося, в «Динамо» знайдеться кому забивати в Мелітополі.

Кубок України 2004/2005, матч 1/32 фіналу
«Олком» – «Динамо» – 0:4

Мелітополь, стадіон "Спартак" імені Олега Олексенка
Арбітр: Годулян (Одеса)
«Олком»: Ушаков, Городовиченко, Лихолат, Попов, Шумейко, Босецький (Макаров, 55), Коваленко, Барчук (Мазуренко, 85), Троян (Капуста, 46), Полулях, Цацурин
«Динамо»: Рева, Яценко, Дмитрулін, Саблич, Гіоане (Чеснаускіс, 66), Алессандро, Родольфо, Пеєв, Бідненко, Клебер (Мілевський, 60), Верпаковскіс (Нанні, 46)
Голи: Гіоане (53), Пеєв (55, 73), Родольфо (66).
Попередження: Шумейко (40) – Гіоане (22)

Кубок України 2006/2007, матч 1/16 фіналу
«Олком» – «Динамо» – 0:4

Мелітополь, стадіон "Спартак" імені Олега Олексенка
Арбітр: Швецов (Одеса)
«Олком»: Чечеткін, Хачеріді (Язвовський, 73), Пономаренко, Багач, Адреянов, Парубін, Капуста, Дутченко, Балюк (Панченко, 50), Босецький (Коваленко, 61), Лошак
«Динамо»: Рибка, Іримія, Дмитрулін, Ващук, Федорів, Мандзюк, Михалик (Оберемко, 46), Алієв, Пеєв, Верпаковскіс (Олійник, 62), Марцваладзе (Ксьонз, 75)
Голи: Мандзюк (10, 45+2), Олійник (71), Ващук (85)
Попередження: Хачеріді (18) – Іримія (21)

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер