«Олімпійський» в очікуванні гучної підтримки динамівців у грі з «Валенсією»!

«Олімпійський» в очікуванні гучної підтримки динамівців у грі з «Валенсією»!

20 лютого о 20.00 на смарагдовий газон домашньої арени «біло-синіх» вийдуть наші футболісти та гравці одного з клубів-грандів Іспанії «Валенсії». Гра обіцяє бути дуже цікавою й має безліч внутрішніх інтриг.

Одна з них полягає у тренерській площині.

Олег Блохін, отримавши вотум довіри збоку президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса, з натхненням і, що найголовніше, вірою у власні сили та потенціал створюваної ним команди взявся за її підготовку до складної весняної частини сезону. Взявся без страху та сумнівів, що, погодьтеся, справді викликає повагу.

У «Валенсії» вчинили інакше. Команду взимку очолив аргентинець Хуан Антоніо Піцці, який змінив ліберального серба Мирослава Джукича. Завдання стоїть перед новим наставником «кажанів» не менш складне, ніж у його київського візаві. Знаходити шляхи виходу з кризи йому доводиться в умовах гострої турнірної боротьби в чемпіонаті Іспанії та мріях про успіх у Лізі Європи. Не варто забувати й про достатньо серйозні зміни у складі, виграшні моменти в якому вже, схоже, намацує новий наставник.

Саме в боротьбі тренерських ідей Блохіна та Піцці буде багато чого вирішуватися в двохматчевій дуелі найтитулованішого клубу України та харизматичних левантійців.

Втілювати ж думки своїх головнокомандувачів на полі будуть нинішні гравці двох знаменитих клубів. Як це їм вдасться, дізнаємося незабаром. Сподіваємося, що справжні шанувальники київського «Динамо», які не уявляють себе без улюбленої команди, прийдуть на НСК «Олімпійський» та своєю гучною підтримкою та, головне, вірою допоможуть нашим футболістам зробити переможний пролог до всієї другої половини сезону.

Той, хто одягнув біло-синю динамівську футболку, хто знає, що для хоробрих складаються клубні пісні, хто зрозумів, що слава на футбольних полях здобувається лише в поті чола, той здатний до звитяги, тому що в потрібний день та годину у нього знайдеться воля її виконати та сили для цього!

Станьте учасниками цього майбутнього незабутнього спектаклю, адже без віри в кращі динамівські дні жоден спосіб не стане справді успішним на шляху їхньої появи.

Олег Задерновський

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер