Олімпійський день із динамівським відтінком на НСК

Олімпійський день із динамівським відтінком на НСК

Закохані в нього прихильники, особливо діти, емоційно проявляють себе з найкращої сторони, беручи участь у різних спортивних заходах, а в якості вболівальників щиро співпереживаючи у хвилини перемог чи невдач своїм кумирам.

11 вересня, напередодні Дня фізичної культури і спорту гостями найбільшої спортивної арени нашої країни НСК «Олімпійський» стали учні русанівської СШ №330.

До моменту приїзду школярів на стадіон на них вже чекав динамівський архіваріус та директор клубного музею Валерій Андрійович Старков.

- Мені завжди дуже приємно розповідати нашим юним шанувальникам про історію найтитулованішого клубу України.

Діти цікавляться буквально всім: назвами завойованих командою кубків і медалей, різними фактами з життя футболістів та іншими цікавими епізодами з багаторічної історії нашого прославленого клубу. Цікаво, що з кожним роком зростає інтерес до футболу у дівчаток, які намагаються не відставати від своїх хлопчиків-однокласників.

Під час самої екскурсії діти уважно слухали розповіді екскурсовода, переходячи від одного експоната до іншого, задавали питання, а, отримавши відповіді, жваво їх обговорювали.

Найактивніші з них не втратили можливість зробити пам'ятні фотографії на тлі футбольних легенд нашого клубу.

Після цього екскурсійна програма продовжилася вже в чаші одного з найкращих стадіонів Європи. Немов підхопивши естафетну паличку, заступник директора арени, яка приймала у 2012-му році фінал європейського футбольного чемпіонату, Віктор Миколайович Анісімов розповів про минулі події та нинішні дні знаменитого стадіону.

Гості побували в роздягальні динамівців і дізнались про те, як футболісти проводять час перед виходом на чергову гру.

Ну а потім діти із задоволенням здійснили пробіжку по бігових доріжках, а набігавшись, відпочили на трибунах, зобразивши при цьому «хвилю» підтримки улюбленій команді.

Гарний настрій та радість від побаченого буквально переповнювали всіх учасників екскурсійної програми, що пройшла під назвою «Олімпійський день».

Супроводжувала своїх школярів учитель фізкультури Олена Вікторівна Сломонова (на фото крайня праворуч), яка виступила одним із ініціаторів цього заходу. Вона сказала слова подяки працівникам стадіону, які зуміли не тільки передати дітям енергетику масштабної споруди, але й поповнили їхній багаж знань.

- Від імені всіх учасників екскурсійної програми хотіла б висловити подяку дружному колективу НСК «Олімпійський» за пізнавальний час, проведений нашими школярами на стадіоні. Спорт - це той вид діяльності, який об'єднує всіх, а це дуже і дуже важливо, особливо зараз.

На закінчення, зробивши колективне фото на пам'ять, учні та їхні викладачі з гарним настроєм залишили арену, пообіцявши обов'язково і ще не раз повернутися!

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер