Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Зоря» має свій характер та почерк»

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Зоря» має свій характер та почерк»

- Давно повелося, що матчі із «Зорею» за своєю напруженістю, значимістю та гостротою пристрастей виходять на друге місце після поєдинків із «Шахтарем». Тому, звісно, очікуємо цікавого, змістовного футболу, гри. Думаю, після поєдинку в Маріуполі настрій у гравців «Динамо» дуже хороший, піднесений. Не дивлячись на всі складнощі, які супроводжують матчі чемпіонату після паузи, пов’язаної з іграми збірних, наша команда змогла проявити характер, показати хорошу якість гри та досягти переможного результату.

«Зоря» минулого туру програла «Шахтарю» вдома 0:3, і це досить неприємна, прикра поразка. Тому підопічні Юрія Вернидуба, звісно, захочуть реабілітуватися. Але ми, звісно, чекаємо перемоги динамівців. Не дивлячись на те, що у «Зорі» буде багато дискваліфікованих футболістів, ця команда сильна командною грою. Юрій Вернидуб, який давно очолює команду, напевне, добре знає, як виходити із подібних ситуацій, ось і подивимося, як це йому вдасться.

У Маріуполі Олександр Хацкевич також не міг розраховувати на оптимальний склад, але команда змогла показати і характер, і гру. Луганчани теж мають свій характер та почерк, тож чекатимемо на цікаве протистояння.

- Чи матиме значення той факт, що гра проходитиме на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського, а не на НСК «Олімпійський»?

- Потрібно виходити із ситуації: якщо її неможливо змінити, потрібно сприймати її такою, як є. Ми чудово знали, що НСК «Олімпійський» буде закритий для підготовки до фіналу Ліги чемпіонів, тому, вважаю, тут немає нічого надприродного. Якщо потрібно грати на стадіоні «Динамо», значить, зіграємо там.

- Чим вам запам’яталися попередні матчі із «Зорею» у нинішньому сезоні?

- Ці поєдинки завжди дуже цікаві, передусім, для глядачів, адже, як я уже казав, відрізняються напруженістю та драматизмом. Це протистояння не лише команд, клубів, а й тренерських думок, поглядів на футбол. Із минулих зустрічей запам’ятався виїзний матч, який закінчився з рахунком 4:4. Тоді «Динамо» трохи не пощастило і, мабуть, у чомусь помилилися. Що стосується другого матчу у Києві, там усе сталося навпаки: динамівці двічі відігравалися та наприкінці гри вирвали перемогу. Тож, футбол усе компенсує.

Зараз, коли чемпіонат України виходить на завершальну стадію, у кожному матчі три очки – на вагу золота. Але у цій ситуації навіть не потрібно враховувати турнірні аспекти, тому що матчі «Динамо» та «Зорі» завжди носять принциповий характер.

Матеріал із матчевої програми до поєдинку 26 туру «Динамо» – «Зоря» 

ПРИДБАТИ КВИТКИ НА МАТЧ

 

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер