Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Утратити очки в цій грі було неможливо, але ми це зробили»

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Утратити очки в цій грі було неможливо, але ми це зробили»

- Важко навіть давати експрес-коментар по грі. Очікували від «Карпат» такої побудови гри. Але в першому таймі, на жаль, ми не увімкнули ті швидкості, щоб створювати моменти і перегравати цю команду. У другому таймі була зовсім інша гра, і закінчити її, на мою думку, ми повинні були спокійніше. При тому, що ми створювали численні моменти, реалізація залишилася на невисокому рівні. Щоб вигравати, потрібно забивати, і, як з'ясувалося, не один м'яч, тому що теперішня розслабленість призвела до прикрого рикошету, після якого ми пропустили м'яч. А в кінці ми могли і програти цей матч, а це було б абсолютно неправильно. Це футбол, тут так буває, що 30 разів б'єш по воротах, і не можеш забити хоча б один м'яч. А після єдиного прострілу м'яч залітає у твої ворота. Потрібно це пережити. Звичайно ж, я дуже розчарований таким результатом - не можна, просто неможливо було втратити очки в цій грі, але ми змогли це зробити.

- Шепелев у нещодавній грі з «Копенгагеном» виглядав дуже непереконливо, а як, на вашу думку, сьогодні зіграв Шапаренко? Чи додав креативу в атаці?

- Тактичні побудови на гру з «Копенгагеном» та «Карпатами» були абсолютно різними. Звичайно ж, з огляду на те, що у нас дуже щільний графік, ми намагаємося періодично варіювати склад, щоб якомога більше гравців були задіяні і знаходилися в хорошій формі. У Шепелєва та Шапаренко були різні завдання в цих іграх, тому не думаю, що їх варто порівнювати. Можу сказати, що Шапаренко сьогодні виглядав досить непогано. Але мені важко відразу ж після гри оцінити кожного футболіста окремо. Моментами він діяв дуже продуктивно і добре. Буду тільки радий, якщо Коля буде додавати і завойовувати собі місце в основному складі.

- Що у вашої команди не вийшло виконати з передматчевої установки?

- Хід другого тайму трохи заколисав і притупив пильність команди в обороні. Навіть той гол, який ми пропустили, ми самі собі придумали, утративши м'яч, не дуже добре відігравши в обороні і допустивши ряд помилок, та ще й самі собі забили. Не можу в процентному співвідношенні сказати, що ми виконали, а що - ні, але найголовніше, що ми не зробили - не реалізували свою перевагу. Ми створювали гострі моменти, але потрібно обов'язково забивати.

- Що з Буяльським, у якому він стані?

- Поки що не можу точно відповісти на це питання - він проходить стадії лікування. Сподіваємося, до середи на матч із «Шахтарем» він буде готовий, але 100% гарантії дати не можу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер