Олексій ДРОЦЕНКО: «Знаходили свої моменти у швидких переходах із оборони в атаку»

Олексій ДРОЦЕНКО: «Знаходили свої моменти у швидких переходах із оборони в атаку»

- По-перше, «Брюгге» хороша команда, яка грає у футбол, у їхньому складі є цікаві хлопці, їм приємно протистояти на полі. Сподобався настрій наших футболістів на сьогоднішню гру, їхнє бажання. Позитивний результат виводив нас у фінал, і ми будували свою гру, зважаючи на те, що знали: «Брюгге» потрібно тільки перемагати, тому вони будуть йти вперед, щоб забити. Ми ж шукали свої моменти у відборі м'яча і швидких переходах з оборони в атаку, і нам вдавалося їх знаходити. Ми провели багато швидких атак, але десь не пощастило, десь підвела реалізація або не виходив останній пас. Хоча гол ми забили якраз після відбору м'яча і подальшої швидкої атаки. Суперник намагався більше грати через короткий і середній пас, а також передачами знаходити високого нападника, який чіплявся за м'яч. Загалом ми знали, що це за команда і як вона грає, оскільки бачили два їхні матчі на турнірі. Тож, будуючи власну гру, зважали на манеру гри суперника і власні можливості.

Психологія хлопців у цьому віці не дозволяла нам навіть думати про нічию, інакше це б ні до чого не привело. У кожному матчі ми хочемо показувати красивий комбінаційний футбол і при цьому досягати результату. Сьогодні ми також грали, шукали свої моменти, можливість забити і виграти. Так краще для хлопців і для їхнього майбутнього, це повинно бути стимулом на кожну гру.

- З ким би вам було цікавіше зустрітися у фіналі - «Гентом» чи «Валенсією»?

- Ми бачили невеликі відрізки ігр обох колективів. Це дві різні команди. У іспанців більш потужні, силові і фактурні хлопці, а у бельгійців футболісти більше грають із м'ячем. У чомусь вони схожі на «Брюгге», оскільки представляють одну країну - також грають у короткий і середній пас за рахунок індивідуальних дій і швидкого пересування м'яча. Залежно від того, хто нам попадеться, будемо планувати свою гру. Насправді, нам без різниці, проти кого грати, який би суперник не був, розберемо його дії, налаштуємося і постараємося побудувати свою гру так, щоб виграти фінал.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер