Олексій ДРОЦЕНКО: «В Італії виступили на хорошому рівні»

Олексій ДРОЦЕНКО: «В Італії виступили на хорошому рівні»

Наша команда посіла друге місце, поступившись у фіналі бразильському «Палмейрасу». Детальніше про виступ своїх підопічних розповів Олексій Дроценко:

- У турнірі брали участь 12 команд, поділені на 4 групи по три учасники в кожній. До півфіналу виходили по одному переможцю з кожного тріо. Ми на груповому етапі зустрічалися з італійськими «Фрозіноне» та «Спецією», основні команди яких виступають у серії B. Із першим суперником зіграли внічию 1:1, другого обіграли 3:0, і з першого місця вийшли до півфіналу, де переграли пітерський «Зеніт» – 4:2, а у фіналі поступилися «Палмейрасу» 0:2. У дебюті бразильці мали перевагу, забили нам м'яч у першому таймі, до кінця першої половини зустрічі ми вирівняли гру, в перерві провели кілька замін, володіли перевагою, створили чотири реальні моменти для взяття воріт, які мали реалізовувати, але не забили. А на останніх хвилинах пропустили другий м'яч після контратаки.

Загалом, турнір сподобався, пограли з різними командами, суперники хороші. Італійські команди організовані, хлопці в них тактично й технічно грамотні, а пітерців бачили на турнірі у Придністров'ї, могли в них виграти й із більшим рахунком. У той же день після обіду грали й фінальний матч. Вважаю, ми виступили на хорошому рівні, могли перемагати, але трохи чогось не вистачило.

Що стосується індивідуальних нагород, відзначимо, що найкращим гравцем фіналу визнали Олександра Сироту.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер