Олексій ДРОЦЕНКО: «У фіналі зійшлися дві найкращі команди турніру»

Олексій ДРОЦЕНКО: «У фіналі зійшлися дві найкращі команди турніру»

- Потрібно визнати, що команда «Валенсії» перемогла заслужено. Ми старалися, доклали максимум зусиль, але іспанці виявилися сильнішими.

Ми бачили, що гравці іспанців шукають свого нападника передачами за спину захисникам, зважаючи на це, побудували свою гру від оборони на контратаках. У першому таймі нам не все вдалося, що ми планували на цю гру, не всі футболісти виконали установку і наші вимоги, часом не вистачало останнього пасу. Плюс, через перебір жовтих карток не зміг зіграти Цілик, із мікротравмою вийшов на поле Сизонюк. Об'єктивно слід визнати, що на перемогу ми не награли.

У другому таймі ми провели заміни і певні перелаштування, посилили і освіжили гру, тому друга половина зустрічі вийшла кращою, ми провели її на хорошому рівні, активніше граючи на атаку. Мали ряд можливостей зрівняти рахунок, зокрема, пару хороших моментів було наприкінці зустрічі, але ми їх не використали, а замість цього на останніх секундах самі пропустили другий м'яч.

- Як загалом можете оцінити турнір, його організацію, підбір суперників?

- Він пройшов на високому рівні, усе добре: організація, умови проживання, поля, суперники високого рівня. На змаганнях були представлені команди з різних країн і з різними стилями гри. Ми дали можливість зіграти всім нашим хлопцям, щоб подивитися їхній рівень на цей момент і визначитися, на кого ми можемо розраховувати в подальшому. Досвід міжнародних ігор, безумовно, є великим плюсом.

У фіналі зійшлися дві найкращі команди турніру за підсумками групових матчів, суперники були гідні один одного. Команда «Валенсії» сподобалася, в її складі швидкісні та індивідуально сильні хлопці, які добре володіють м'ячем. А перемогла команда, яка зіграла краще і використовувала свої моменти. Хотілося б, щоб наша гра була на порядок вищою. Нам необхідно провести аналіз цієї гри, а також усього турніру, розібрати дії кожного футболіста, який виходив на поле, його внесок у результат команди, а також командні взаємодії, як при обороні, так і при атаці, прибрати негатив, зберегти позитивні моменти і рухатися вперед. У нас ще попереду багато матчів як у чемпіонаті України, так і на турнірі в Італії, який відбудеться наступного місяця.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер