Олексій ДРОЦЕНКО: «Ставили завдання пресингувати, і це нам удавалося»

Олексій ДРОЦЕНКО: «Ставили завдання пресингувати, і це нам удавалося»

- Хоча ми і перемогли, не все вийшло сьогодні, зокрема, був високий процент браку при передачах. А моментів у нас було набагато більше, ніж у суперника, але не всі з них ми реалізували. Начебто результат є, але гра має бути кращою. І я, і хлопці, розуміємо, що ми це можемо. Словом, потрібно розібрати цю гру, прибрати негатив, залишити лише позитив і рухатися далі. Розберемо як помилки, так і хороші моменти та комбінації, які нам удавалося проводити, та стандарти, які теж непогано виходили.

Що стосується самої гри, на перший тайм ми ставили завдання пресингувати, і це нам удавалося. Плюс швидко переходили із оборони в атаку, у результаті чого вже на 1-й хвилині забили швидкий м’яч, коли спіймали «Ворсклу» на контратаці, вибігли до воріт та забили. Через короткий проміжок часу відзначилися вдруге після стандарта. Ми їх награємо на тренуваннях, тому радий, що втілили й у грі. Мабуть, ці два швидкі м’ячі трохи розслабили хлопців, які дещо зменшили оберти. А нам хотілося, щоб вони продовжували грати так, як почали, та виконували поставлені вимоги.

У другому таймі за рахунку 3:0 ми провели заміни, даючи можливість зіграти всім, комусь більше, комусь – менше. Хотів, щоб усі хлопці грали з бажанням, відчували, що вони знаходяться в колективі, що ми на них усіх розраховуємо.

Загалом, моментами гра була хорошою, а моментами – не зовсім. Можливо, позначилося вологе натуральне поле. Повторюся, хотілося б менше браку та швидше приймати правильні рішення. Тепер із хорошим настроєм їхатимемо додому.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер