Олексій ДРОЦЕНКО: «Різницю у віці компенсуємо якістю гри і бажанням»

Олексій ДРОЦЕНКО: «Різницю у віці компенсуємо якістю гри і бажанням»

- Ставимо завдання показати красивий, комбінаційний футбол, який подобається глядачам і фахівцям, і при цьому досягти позитивного результату. Сьогодні ми задоволені і тим, і іншим.

- У перерві наставник суперника не пішов вам назустріч і не погодився, щоб ви змінили весь склад...

- Регламент є регламент. Напевно, нам слід було ще перед початком турніру обговорити це питання. У підсумку, ми зробили всього сім замін. Ті кілька людей, які не вийшли на поле сьогодні, зіграють завтра, тож не бачу тут нічого страшного. Звичайно, хотілося б, щоб всі хлопці мали однаковий ігровий час, відчули гру, щоб не було тих, хто відпочивав. Але, повторюся, є регламент, який необхідно виконувати.

- Кого б могли відзначити у складі вашої команди?

- Я б не хотів когось виділяти. Грала вся команда, і кожен вносив свій вклад у перемогу, тому всі хлопці молодці. Хтось зіграв краще, хтось - гірше, хтось більше помилявся, хтось менше, але всі старалися, тож претензій поки що немає. У роздягальні я подякував усім. Перемагає не одна людина, тому виділив би всю команду.

- Установку своїм підопічним давали з урахуванням того, що суперник на рік старший?

- Ми з самого початку знали, що турнір проводиться серед хлопців 2004 року народження, тож були до цього готові. Та й першість міста з нового сезону гратимемо з суперниками на рік старшими. Нас, в першу чергу, цікавила якість гри, яку демонструють наші хлопці, і готовність, ніж те, проти кого граємо. Розуміли, що суперники будуть і вищими, і габаритнішими, тому зробили акцент на якість гри: попросили, щоб і хлопці, і м'яч рухалися швидко, щоб постійно відкривалися. Боротися і грати в силовий футбол ми з ними не могли, тому хотіли обіграти австрійців за рахунок якості гри.

- Які завдання ставите перед собою і хлопцями на цих змаганнях?

- Не хотів би ставити за мету результат, важливіше, щоб хлопці показали хороший футбол, щоб було, як можна менше травм. А якщо буде гра, то буде і результат. Нам трохи важко через те, що ми молодші, але будемо намагатися компенсувати це якістю гри, бажанням. Головне, щоб хлопці прогресували, і цей турнір пішов їм на користь.

- Чи задоволені ви організацією змагань?

- Проживання та харчування - на вищому рівні, умови для ігор - хороші, поле - ідеальне. Залишилося тільки виходити і грати в футбол. Ми тут не перший рік, і ніяких претензій по організації зазвичай немає. Все на дуже хорошому рівні. Дякую організаторам, що запросили нас, і створили всі умови для дітей.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер