Олексій Дроценко: «Приїхали на турнір, щоб подивитися, що ми можемо на сьогодні»

Олексій Дроценко: «Приїхали на турнір, щоб подивитися, що ми можемо на сьогодні»

- «УФК-Карпати» – хороша команда, іде на першому місці у своїй підгрупі ДЮФЛ, на цьому турнірі перемагала своїх суперників із великим рахунком. Напевно, нам було важкувато з ними – усе ж таки позначилося те, що ми на рік молодші, і що для нас це вже була шоста гра тут. Можливо, не вистачило сил, а коли таке трапляється, то все робиться повільніше. Але нічого страшного немає, адже я не можу сказати, що суперник сьогодні нас у чомусь переважав. Моменти були як у них, так і в нас, але нам не вистачило ще одного результативного удару.

- Організатори визнали найкращим нападником турніру Віталія Сумку, напевно, під враженням від його забитого м’яча у фіналі…

- Він користується тим, що вміє на футбольному полі. Так, йому важко штовхатися, вести боротьбу на другому поверсі, але коли він володіє м’ячем, то відчуває його, намагається все зробити на виконання, а не аби як. Ми його й брали за те, що він може взяти гру на себе, зберегти м’яч, може «зав’язати» гру на полі. А сьогодні він зробив те, що й мав.

- На цьому турнірі не обійшлося без втрат – не змогли його дограти до кінця Лобко та Чубов…

- Лобко отримав тріщину в руці в моменті, коли виходив віч-на-віч із голкіпером, і той випадково наступив йому на руку. Щодо Чубова, то він смикнув м’яз – можливо, десь недорозім’явся або у грі різко повернувся на синтетичному покритті. Це побутові моменти і це могло статися з будь-ким.

- Якщо проаналізувати гру ваших підопічних, який із матчів сподобався вам найбільше?

- У кожній грі були відрізки, які сподобалися та не сподобалися. Для цього ми й приїхали сюди на турнір, щоб подивитися, що ми можемо на сьогодні, пограти зі старшими суперниками. За місяць, який залишається до поновлення чемпіонату, ми проаналізуємо наш виступ на турнірі, зробимо висновки та дамо оцінку. При цьому не можу сказати, що в якійсь грі ми виглядали дуже сильно чи якусь гру, навпаки, відверто провалили.

- Захарченка було обрано найкращим гравцем «Динамо» на турнірі. Чому саме він?

- Влад дуже якісно відіграв в обороні та заслужив на те, щоб бути визнаним найкращим у нашій команді. У матчах він проявив себе краще за всіх, це визнали як тренери, так і організатори, тому він отримав цей приз – от і все.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер