Олексій ДРОЦЕНКО: «Потрібно грати від свистка до свистка, не даючи собі послаблення»

Олексій ДРОЦЕНКО: «Потрібно грати від свистка до свистка, не даючи собі послаблення»

- Ми детально вивчили гру «Буковини» – зокрема, дивилися їхні матчі з «Карпатами» та «Дніпром». Тому знали, які в них сильні якості, бачили проблемні сторони. Акцентували на цьому увагу, намагаючись використати це. Гра загалом вийшла рваною: були моменти, які мене задовольнили у плані націленості, грамотності як у обороні, так і в атаці, але при цьому були й проблеми.

- Перший тайм було впевнено виграно, а от другий за рахунком ваша команда програла. Наскільки вас, як тренера, турбує цей факт напередодні фіналу?

- Я попереджав хлопців у перерві, що ми не дивимося на рахунок. Нас цікавить якість гри, награвання певних зв’язок. Звичайно, хотілося відіграти «на нуль», але безглуздий м’яч після помилки воротаря вплинув на цілісність команди, після чого було пропущено ще один гол. Будемо розбиратися. Потрібно грати від свистка до свистка, не даючи собі послаблення, адже футболісти звикають до цього й не можуть зібратися. У подальшому, якщо подібні моменти проходять, вони повторюються в наступних іграх, а це неприйнятно.

- У фіналі «Динамо» традиційно зустрінеться з «Шахтарем». Підопічних не треба налаштовувати на поєдинок із принциповим суперником?

- Хотілося би побачити хорошу гру збоку обох суперників, хорошого суддівства, й щоб перемогла команда, яка більше заслуговує на це в конкретній грі.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер