Олексій ДРОЦЕНКО: «Подивилися на хлопців, на яких можемо розраховувати в подальшому»

Олексій ДРОЦЕНКО: «Подивилися на хлопців, на яких можемо розраховувати в подальшому»

- Ми вимагаємо від хлопців, щоб вони грали на максимумі своїх можливостей і в кожній грі показували те, що вони на сьогоднішній день уміють. Важко, не всі розуміють, можливо, не всі хочуть, але ось на таких турнірах і видно рівень окремих гравців. І ми вже бачимо, чи є перспектива подальшої роботи, або ж ці хлопці вже зупинилися у зростанні й не можуть у подальшому представляти інтерес для молодіжних та першої команд «Динамо».

Тому я радий, що ми приїхали сюди, граємо з командами різних країн, дивимося на свій рівень та робимо певні висновки. Є різні думки, будемо наводити аргументи по кожному гравцю, спілкуватися з Ромео Вендлером та Олександром Іщенком, щоб розуміти, з ким будемо продовжувати рухатися вперед.

- Сьогодні отримали ігрову практику ті футболісти, які менше грали на стадії групового турніру. Це пов’язано з фізичними кондиціями основних виконавців?

- Хотіли, щоб ті хлопці, які мало грали, відчули саму гру, взяли повноцінну участь у турнірі, зігравши з командою, що представляє футбольну країну, – можливо, у когось більше такої можливості й не буде в майбутньому. Подивилися на тих хлопців, які є в нашій команді, на кого ми можемо розраховувати. Скажемо, хлопці зіграли так, як ми загалом і передбачали, тому не можу сказати, що хтось здивував чи змусив змінити нашу думку стосовно себе. Те, що ми бачимо в щоденних тренуваннях та іграх, підтверджується на цьому турнірі. Хлопці зіграли, молодці, що виграли, але грати ось так незібрано й безвідповідально в окремо взятих епізодах не можна. Був би сильніший суперник, у нас було би набагато більше проблем і, напевно, був би іншим результат.

- На тлі фізичних навантажень проявляється проблема технічного оснащення наших гравців. У цьому компоненті роботи багато?

- Розумієте, технічний арсенал футболістів закладається раніше. В академічних же групах ми маємо більше уваги приділяти тактиці, командній взаємодії, переходам із оборони а атаку й навпаки. Але якщо гравець не має технічного оснащення, це все в порожнечу. Якщо він не може віддати передачу, прийняти м’яча, то ми робимо навіть не один, а два кроки назад, щоб навчити цього хлопчика азам, підтягнути його техніку. Час же минає… Потрібно розуміти, що без техніки немає тактики, а без тактики немає голів та результату.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото – www.fcdinamo.ge

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер