Олексій ДРОЦЕНКО: «Не завжди вистачає сил і швидкості, але загалом грою задоволені»

Олексій ДРОЦЕНКО: «Не завжди вистачає сил і швидкості, але загалом грою задоволені»

- Те, що ми сьогодні виграли, - це добре, але реалізація моментів зараз у нас дуже слабка. Ми мали мінімум чотири виходи сам на сам, які повинні були реалізовувати і спокійно чекати результатів матчів в інших групах. Загалом хлопці молодці: граючи з суперниками на рік старшиими, їм не завжди вистачало сил і майстерності, але вони старалися, грали у футбол. Якщо створили стільки моментів, значить, домінували в цій грі. Могли ми і пропустити кілька м'ячів, але, повторюся, і самі повинні були забивати набагато більше.

- Наскільки відчувається 1 рік різниці у віці між вашими хлопцями і суперниками?

- У якихось моментах вона помітна. Опоненти трохи міцніші, трохи швидші, багатьом же нашим хлопцям не вистачає сил. У товариських матчах ми грали зі старшими суперниками, але в офіційних поєдинках і турнірах ще ні. У певних епізодах це, безумовно, позначається. Плюс провести три матчі за три дні, звичайно, важко. Нам не вистачає більш швидкісних хлопців, але це питання часу. Скоро вони підростуть і почнуть усе робити швидше. Як я вже казав, зі старшими суперниками ми будемо грати і в чемпіонаті міста, тому цю різницю постараємося максимально скоротити.

- Наскільки хлопці виконали вашу тренерську установку і те, про що домовлялися перед грою?

- Початок вийшов трохи сумбурним, а потім ми опанували себе і грали в той футбол, який розраховували побачити сьогодні. В принципі, грою ми задоволені. Але хотілося б, щоб гра була менш метушливою і з меншою кількістю браку. Також потрібно краще реалізовувати свої моменти. Створили ми їх дуже багато, а забили лише два м'ячі - вважаю, це дуже мало.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер