Олексій ДРОЦЕНКО: «Два пропущених м’ячі змусили нас перебудовуватися»

Олексій ДРОЦЕНКО: «Два пропущених м’ячі змусили нас перебудовуватися»

- На 30-й секунді зустрічі завжди неприємно пропускати, навіть з пенальті, і, по суті, починати гру з рахунку 0:1. Плюс ми незабаром пропустили і другий м'яч після помилки воротаря. Обидва ці голи на початку зустрічі були абсолютно необов'язковими і нелогічними. Нам довелося перебудовуватися, змінювати план на гру. Хлопці ще тільки вчаться, і у них ще не виробилася психологія, коли невдалий момент потрібно забути і продовжувати грати далі. Вони переживають, намагаються осмислити ситуацію з пенальті, а це призводить до того, що вони концентруються не на подальшій грі, а на допущеній помилці.

Другим таймом ми задоволені. За рахунку 2:3 у нас був хороший момент, який не реалізували, і відразу ж отримали контратаку на свої ворота, і пропущений м'яч. Могли цю гру і врятувати, але результат на табло. Хлопці грали, старалися виконувати, що потрібно, особливо, у другому таймі. Були періоди непоганої гри і до перерви, але далося взнаки те, що у СДЮСШОР старші хлопці, та й, загалом, хороша команда, яка грала у фінальній частині першості України - тож нам довелося важко. Плюс зробили ротацію, поставили на другу гру десять нових футболістів, дали всім пограти. Деякі здригнулися, деякі виявилися не готові до такої гри суперника. Ми вчимося, до бажання, самовіддачі хлопців претензій немає. Так, є помилки не реалізація моментів, похибки в обороні, що призвело до нашої поразки, але головне, щоб хлопці з кожною грою додавали.

- Що сказали своїм підопічним в перерві, після чого вони змогли відіграти два м'ячі?

- По-перше, ми відразу провели заміни, підсиливши гру. Тих футболістів, які грали в стартовому складі в першому поєдинку, випустили на другий тайм. І на сьогодні вони виглядають трохи краще, але це явище мінливе. Також в перерві вказали на помилки і попросили хлопців не ніяковіти, не бити м'яч аби куди, а грати в футбол. В принципі, це вийшло. Так, кінцівку другого тайму трохи змазали, але те, що планували, певною мірою виконали.

- Наскільки задоволені стадіоном, полем, чи є питання щодо організації гри?

- Ні, поле хороше, можливо, для хлопців воно трохи вогкувате, але газон однаковий для обох суперників. Тож умови хороші. Якщо тут ще дороблять адміністративні приміщення, в Минаї буде стадіон хорошого рівня. Скарг у нас немає ніяких. Ми приїхали грати в футбол, подивитися хлопців і показати, що ми можемо, на даний момент.

- Чого очікуєте від завтрашнього матчу з ізраїльським «Маккабі»?

- Подивимося, який у нас вийде склад, у кого є пошкодження, а хто більш «живий». Розберемо цю гру і будемо готуватися. Ми приїхали сюди щось награвати перед початком чемпіонату України, подивитися хлопців, які знаходяться на перегляді. А якщо буде гра, то буде і результат.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер