Олексій ДРОЦЕНКО: «Дали всім хлопцям ігрову практику і досягли результату»

Олексій ДРОЦЕНКО: «Дали всім хлопцям ігрову практику і досягли результату»

- Ми на 70% змінили склад, в порівнянні з минулим матчем, дали пограти всім хлопцям. Не міняли план на гру і її структуру, і хлопці це відчували, виходячи не лише на заміну, але і в основному складі. Вийшов важкий поєдинок, адже у суперника також було завдання перемогти. Не всі хлопці, які з'явилися на полі в стартовому складі, зіграли так, як нам би того хотілося і як вони можуть, тому було про багато браку і не вистачало цілісності в грі. 2-3 людини не увійшли в гру як в першому таймі, так і в другому. У деяких моментах ми підказували з тренерської лави, в деяких робили заміни або певні перелаштування, щоб зберегти цілісність гри: щоб було видно не лише індивідуальні дії футболістів, але і командні.

Втім, ми перемогли і створили досить багато моментів до перерви. Рахунок нас задовольнив, а от гра хотілося б, щоб була кращою, і щоб з кожним матчем ми додавали.

У другому таймі провели ряд замін, всім дали ігрову практику, забили другий м'яч. Вважаю, ми виконали кілька завдань на цю гру, зокрема, забезпечили всім хлопцям ігровий тонус і досягли результату.

Що стосується сьогоднішнього суперника, ця команда доставила нам більше неприємностей, ніж попередній суперник, і нам було важче. У «Анкарагючу» були моменти, вони небезпечно виконували стандартні положення, напевно, це пов'язано з тим, що у нас грав значно змінений склад. А в цілому, думаю, ці команди приблизно одного рівня.

Хочемо подивитися запис ігор нашого третього суперника на груповому етапі - бельгійського «Брюгге». Будемо серйозно налаштовуватися, щоб показати хороший футбол і досягти результату, який нас влаштує, щоб вийти у фінал. А також розберемо свої матчі і помилки, виходячи з цього будемо планувати, як грати, будь-що і ким (посміхається).

Поки ж у нас попереду вихідний день, проведемо відновлювальне тренування. Також хлопці пройдуть відновлювальні процедури - басейн, масаж і т.д.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер