Олександру ЗАВАРОВУ – 57! Вітаємо!

Олександру ЗАВАРОВУ – 57! Вітаємо!

За «біло-синіх» Заваров виступав із 1983 до 1988 року, після чого перейшов до туринського «Ювентуса». У складі «Динамо» він двічі став чемпіоном СРСР, двічі володарем Кубка та Суперкубка СРСР, здобув разом із командою європейський трофей – Кубок володарів Кубків УЄФА у 1986 році.

Вклад Заварова у європейський тріумф динамівців важко переоцінити. Він став найкращим бомбардиром турніру, а в пам'яті відданих уболівальників назавжди залишився його гол у фіналі Кубка володарів кубків у ворота мадридського «Атлетико».

Олександра Заварова було визнано найкращим футболістом 1986 року в СРСР та Україні. Чотири роки поспіль, з 1986 по 1989 роки, він номінувався журналом France Football на звання найкращого футболіста Європи.

У складі збірної СРСР Олександр Заваров узяв участь у двох чемпіонатах світу (1986, 1990), а найбільшого успіху досяг на чемпіонаті Європи 1988 року, ставши срібним призером.

Щиро вітаємо Олександра Анатолійовича з Днем народження, бажаємо міцного здоров’я, позитивних емоцій, бадьорості, радісних подій та сімейного щастя!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер