Олександр Сирота - про атаку на троє воріт (+ВІДЕО)

Олександр Сирота - про атаку на троє воріт (+ВІДЕО)

“Настрій відмінний, зокрема завдяки Віталію Кулибі (тренеру з фізичної підготовки - прим. ред.). Коли такі веселі вправи на початку тренування, то на занятті завжди є настрій.

Спочатку ми робили квадрат на половину поля у два дотики, щоб швидше думати. А потім - грали у футбол, одна команда в меншості захищала великі ворота, а друга, у якій було на гравця більше, атакувала. Це потрібно, щоб перша команда одразу вступала в пресинг і накривала суперників, а друга - розігрувала м’яч і починала атаки. До того ж у маленькі ворота потрібно було забити в один дотик після переведення м’яча з флангу на фланг.

Тренери дають нам бігову роботу, сьогодні на першому тренуванні був тест “йо-йо”, на другому тренуванні також бігали. Тест “йо-йо”, звичайно, дався складно. Виконую його вчерверте, і зараз я показав свій найкращий результат.

Другий збір проходить легше, ніж перший, тому що ми маємо менше бігової роботи, а більше працюємо з м’ячем. Це набагато приємніше. Чекаємо найближчого контрольного матчу, до якого лишилося два дні”, - поділився Олександр із клубним каналом “Динамо”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер