Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Завтра на полі має бути 11 гладіаторів»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Завтра на полі має бути 11 гладіаторів»

- Італійські команди, м’яко кажучи, незручні для «Динамо». Чи була якась психологічна бесіда з підопічними стосовно цього?

- У нас кожного дня проходять педагогічні бесіди, незалежно від того, з ким ми граємо. Стосовно італійських команд, то, справді, ми завжди важко з ними грали. Якщо ми приїхали до Рима, завтра на полі має бути 11 гладіаторів, які здобуватимуть результат.

- «Лаціо» вивчали по нарізках або хтось дивився наживо?

- На останніх двох матчах був присутній Олексій Михайличенко. Звичайно, ми дивилися й матчі з «Міланом» та «Ювентусом», також подивилися ігри зі «Стяуа». Інформацію можна зараз зібрати доволі швидко, й її достатньо.

- Завтра 8 березня. Чи збираєтеся зробити подарунок жінкам до свята?

- Це буде додатковий стимул. Напевно, і я, і ви багато чого втратили, що будете перебувати далеко від своїх коханих. А якщо серйозно, то завтрашня гра нічим не буде відрізнятися від інших.

- Зараз такий час в українському футболі, що всі обговорюють гру «Динамо». Як на це реагують гравці?

- Звичайно, ми це бачимо й чуємо. На сьогоднішній день ми беремо участь у трьох турнірах, і в усіх будемо боротися за перемогу.

- Як ви вважаєте, яка з команд – «Лаціо», «Мілан», «Арсенал» – є найсильнішою в Лізі Європи?

- Ті команди, які нам не потрапили, немає сенсу обговорювати. Нам випав «Лаціо», і ми готуємося до матчів із цим клубом. А «Мілан» чи «Арсенал» будемо обговорювати, коли будемо грати з ними на наступних стадіях.

- Чи можете назвати склад на завтрашню гру?

- Якщо чесно, я сам ще не знаю (посміхається).

- Завтра «Лаціо» може розбавити склад дублерами?

- Ми можемо лише передбачати. Хто буде завтра грати проти нас, не має особливого значення. У суперника всі гравці сильні.

- Чи є якийсь гравець у «Лаціо», який подобається вам?

- Свого часу я грав тут, здається, у 1993 році. Тому я назву Пола Гаскойна (посміхається).

- Завтра будете грати з одним чи двома нападниками?

- Шевченка точно не буде (посміхається). Якщо серйозно, то в атаці грає вся команда. Сподіваюся, вперед буде виходити більше гравців, ніж це було з АЕКом.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер