Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Відповідальність за результат лежить на мені»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Відповідальність за результат лежить на мені»

- Хороша вийшла гра. Достатньо моментів було як із нашого боку, так і збоку суперника. Більшість моментів у «Полтави» були зі стандартних положень, які команда й реалізувала. Ми, зі свого боку, створювали моменти з гри, але кінцівка нам не вдається. А щодо ставлення до гри мені за хлопців взагалі не соромно. Навіть у тій важкій ситуації, в якій ми опинилися, футболісти виходять, борються, зростають.

Звичайно, за результат, у першу чергу, відповідаю я. І, звісна річ, відповім перед президентом, коли ми будемо розмовляти з ним. Але якщо б я не бачив команди та не бачив прогресу футболістів, то першим вибачився би й сказав, що не зміг впоратися зі своїми обов'язками.

Хлопцям потрібно подякувати. У нас останнім часом було три непростих виїзди, а востаннє кілька днів тому ми грали в Алчевську. Але ані до руху, ані до ставлення в мене претензій немає.

- У складі «Полтави» одразу двоє екс-динамівців  Артем Бутенін та Олексій Хобленко. Ви не шкодуєте, що клуб відпустив цих гравців?

- Хобленко  доволі молодий хлопець, у Полтаві він отримує набагато більше ігрової практики, для нього це хороша школа. Бутенін довго перебував у «Динамо-2». Його подальших перспектив ані в «Динамо-2», ані в першій команді не бачили ані я, як тренер, ані керівництво клубу. В Олексія ще все попереду, а Бутеніну бажаю успіхів. Дай Боже, щоб він прогресував та допомагав своїй команді.

- У чому причина, що «Динамо-2» уже другий сезон поспіль перебуває на незвичному для себе місці в турнірній таблиці?

- Є багато факторів, і обговорювати їх можна доволі довго. В першу чергу, це молодість та брак досвіду. Перша ліга  це не молодіжна першість. Хочеться, щоб хлопці не просто грали, а пробували себе в чоловічому футболі. Оскільки рівень першої ліги набагато вищий, вважаю, розвиватися та прогресувати хлопці будуть саме тут.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер