Олександр ХАЦКЕВИЧ: «У кожній грі ми будемо грати вже на результат»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «У кожній грі ми будемо грати вже на результат»

- Судячи з того, як складалася гра, перший тайм ми почали більш агресивно. Були два чудових моменти, які повинні були реалізовувати. Можливо, підвела майстерність, можливо, удача відвернулася від нас. Але, якщо навіть порівняти з минулим роком першу гру, ми вже більше намагаємося володіти м'ячем і грати першим номером. Перший тайм нам у цьому плані вдався, щоправда, реалізація залишила бажати кращого. Надійно зіграли в обороні, біля наших воріт практично нічого небезпечного не було, як у першому, так і в другому таймі. Були тільки навіси з флангів, верхова, силова боротьба. Але і в цих компонентах ми вже додали.

У другому таймі ми на якийсь час віддали ініціативу, хотіли зіграти на швидкому переході з оборони в атаку. На жаль, не завжди вдавався перший пас, коли ми перехоплювали м'яч або відбирали. Чи то якість поля вплинула, а можливо, далися взнаки й погодні умови, тяжка дорога... Але все одно потрібно додавати в якості першої передачі при виході з оборони в атаку. Ну а такий момент, який мав у кінцівці Хобленко – не знаю... Спишемо це на якість поля, тому що м'яч під ногою пролетів, три метри до воріт, нікого не було. Ну і плюс воротар вдало зіграв, виручивши вашу команду після штрафного у виконанні Ахлетдіна, коли м'яч у штангу влучив.

В принципі, і по руху, і по самовіддачі, характеру, за таких погодних умов обом командам можна тільки сказати за гру «Спасибі».

- Команда вже повністю укомплектована на новий сезон чи можливі ще придбання?

- У нас можуть бути тільки втрати, тому що є інтерес до групи наших гравців. Сьогодні не було тих же Рижука, Ягодинскіса, Віталій Каверін поїхав позавчора в «Говерлу»... Можливо, будуть якісь придбання, хоча начебто по позиціях ми досить непогано укомплектовані. Ті хлопці, які пройшли школу першої ліги, думаю, з кожною грою повинні тільки додавати як у грі, так і в упевненості.

- Що чекає Рижука та Ягодинскіса? Вони можуть бути дозаявлені за першу команду?

- У заявці першої команди вже немає місць. Хлопці будуть віддані в оренду в якісь команди Прем'єр-ліги, а можливо, і іноземні. Але до кінця року, до грудня, вони будуть в оренді.

- Чи стоять перед вашою командою якісь турнірні завдання на новий сезон?

- Конкретних турнірних завдань. Звичайно, не можна доводити до такого результату, як було в минулому сезоні. На це є якісь свої суб'єктивні фактори. Але в кожній грі ми будемо грати вже на результат. Якщо ми в минулому сезоні десь ще побоювалися, то зараз вже намагаємося грати у футбол, котрий повинен приносити результат і вище місце в турнірній таблиці.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер