Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Ні результат, ні якість гри нас не задовольняє»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Ні результат, ні якість гри нас не задовольняє»

- Вийшла важка, бойова гра. Моментів майже не було ні біля чужих воріт, ні біля наших. На такому полі був примітивний футбол, який не приніс результату, в першу чергу, нашій команді. Ми потрапили в якийсь нічийний синдром. Немає креативу попереду. Важко перемогти, коли команда суперника захищається великими силами. Намагаємося використовувати фланги, доставляти м'яч у штрафний майданчик, здійснювати приховані передачі, грати в стінку. Зрозуміло, на такому полі це було складно робити. Результат нас абсолютно не задовольняє, і якість гри також.

- Коваль лаявся після матчу на арбітра. А як ви оцінюєте суддівство?

- Нехай Максим відповідає за свою гру, а не виражає претензії арбітру. Ми багато уваги звертаємо на арбітрів. Я сказав хлопцям, що ми повинні, насамперед, своєю грою доводити, що ми сильніші.

- Чи є у пропущеному м'ячі провина воротаря?

- Коли забивають із 35-ти метрів, воротар має до цього відношення. У тих двох небезпечних моментах, які були у наших воріт у Мякушка, і при виходах у другому таймі, Коваль виручив. Але вони забуваються. Вважаю, в моменті з пропущеним м'ячем, якщо й не повністю провина воротаря, то частка точно є. Цей момент розбере наш тренер воротарів Михайло Михайлов.

- У минулому матчі Мякушко забив майже ідентичний гол зі стандарту. Ви детально розбирали суперника перед грою?

- Звичайно, ми все хлопцям показали. Розбираємо і дії при стандартних положеннях. На цей компонент ми звернули увагу і показали його на установці. Але в цій ситуації не допрацював Максим Коваль.

- Наскільки серйозне ушкодження у Мбокані?

- Я взагалі не бачив моменту, коли він отримав цю травму. Тому, якого воно характеру відразу після гри сказати не можу.

- Чи є нова інформація про стан здоров'я Сидорчука?

- Остаточний діагноз ми будемо знати лише через тиждень.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер