Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Кожна гра в нашій групі є вирішальною»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Кожна гра в нашій групі є вирішальною»

- «Динамо» постійно виходить уперед у матчах Ліги Європи, але потім пропускає та має проблеми. Як уникнути цього?

- Думаю, ви дивитеся не лише матчі «Динамо», тому знаєте, що всі команди забивають та пропускають. Головний фактор – щоб був баланс, щоб команда розуміла, що робити, коли вона виграє чи програє, як потрібно грати з м’ячем та без м’яча.

- Що з Піваричем? На який час він вилетів?

- Йосип вибув днів на десять. Зараз він проходить відновлення.

- Коли повернеться до загальної групи Бєсєдін?

- Артем повернувся з Хорватії, має ще індивідуальний план роботи з тренером із фізпідготовки. Коли футболісти поїдуть до збірних, він залишиться в розташуванні клубу та, сподіваюся, працюватиме вже нарівні з усіма.

- Усі ми спостерігали за епопеєю з Кадаром стосовно його дискваліфікації. Наскільки він готовий до завтрашнього поєдинку після вимушеної ігрової паузи?

- Він випав із ігрового циклу, але я не думаю, що це вплине на його функціональний стан. Тамаш працював разом із нами, перебуває в ігровому тонусі, до цього провів багато матчів. А як складеться завтрашня гра – побачимо завтра ввечері.

- Після перемоги у Франції вболівальники іншого результату, окрім домашньої перемоги, не сприймуть. Чи є це додатковою відповідальністю для команди?

- Немає команди, яка б виходила на поле та не думала про перемогу. У нашій групі кожна гра для кожної команди вирішальна. У разі перемоги завтра ми на 75-80 відсотків гарантуємо собі вихід до плей-оф. Розуміємо важливість завтрашнього поєдинку, але після нього будуть ще два матчі. Хлопці віддаватимуть усі сили заради позитивного результату.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

КВИТКИ НА МАТЧ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер