Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Є впевненість, що нам усе вдасться»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Є впевненість, що нам усе вдасться»

- Ви грали в «Динамо», потім тренували молодіжні команди клубу, з якими почуттями тепер повернулися сюди вже в новій якості?

- Я поїхав із Києва лише на два роки, протягом яких працював у збірній Білорусі, але моя сім'я весь час перебувала тут. Загалом, я з 1996-го року мешкаю у столиці України, тож якщо це й можна назвати поверненням, то лише до клубу. Емоції? Звичайно, невелике хвилювання присутнє, все ж таки, ми всі живі люди. Але є впевненість, що нам усе вдасться.

- Як довго ви роздумували над пропозицією очолити «Динамо»?

- Уперше ми зустрілися з президентом у понеділок, 29 травня, після його розмови із Сергієм Ребровим. Протягом двох днів ми обговорювали деталі, розмовляли про те, як зробити команду сильнішою й повернути віру та повагу, які завжди були у клубу.

- Ви вже визначилися з тим, хто увійде до вашого тренерського штабу?

- З деякими хлопцями ми ще перебуваємо у стадії переговорів, але вже майже всі деталі узгоджені. Це будуть Максим Шацьких, Олег Лужний та Михайло Михайлов.

- Які тренери працюватимуть із молодіжною та юнацькою командами «Динамо»?

- Команду U-21 очолить Юрій Мороз, якому допомагатимуть Сергій Федоров та Сергій Шматоваленко, а U-19 – Ігор Костюк, помічники – Андрій Анненков та Віталій Косовський.

- Ви добре знаєте команду, стежили за її виступами. У вас уже є якісь ідеї щодо посилення складу та інших кадрових питань?

- Деякі питання ми вже обговорили з Ігорем Михайловичем. Більш конкретно я зможу відповісти після того, як команда повернеться зі зборів, і ми проведемо спеціальну прес-конференцію. Поки працюємо за тим графіком, який уже було складено: команда збирається 19-го червня, одна група працює в Києві до 25 червня, а 26-го відлітає на збір до Австрії, де до команди приєднаються хлопці, які були задіяні у збірних своїх країн.

- Ви плануєте робити якісь зміни чи нововведення, встановлювати свої правила?

- Звичайно, зміняться вимоги, адже у кожного тренера своє бачення. Але докладніше стосовно цього зможу сказати вже після зборів.

* фото А.Куцан

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер