Олександр БАБИЧ: «Коли залишилися в меншості, шансів у нас стало ще менше»

Олександр БАБИЧ: «Коли залишилися в меншості, шансів у нас стало ще менше»

- Почну, напевно, з того, що в середу ми провели важкий матч, віддали багато сил, і сьогодні це позначилося. Перша вимушена заміна внесла свої корективи, а по грі, коли залишилися в меншості, шансів у нас стало ще менше. Хоча «Динамо» давало грати, були зони, якими можна було скористатися, але десь психологічно хлопці було скутими, особливо на початку гри, й не все вдавалося.

- Чи можете по цій грі виокремити когось зі своєї команди?

- Не хотів би когось виокремлювати. Виграє та програє вся команда. Шукати винуватців не будемо – це наша особиста справа, це ми обговоримо на теоретичних заняттях. Я вважаю, більшість хлопців зіграли нижче свого рівня, але на це є об’єктивні причини. Сподіваюся, що цей рік ми завершимо вдаліше.

- Ви вимушено замінили Мишньова. Що з ним?

- У нього ушкодження задньої поверхні стегна. Позначився важкий матч у середу, коли нам довелося грати на важкому полі. Так само нам не вистачало Танковського в середині поля. Навантаження серйозне, важкі осінні поля. Не хотілося би, щоб подібні ситуації повторювалися. Попереду в нас важка дорога додому, треба думати, як відновлюватися, оскільки втома накопичилася під кінець року.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер