Олександр БАБИЧ: «Хотіли показати, що в нас є характер»

Олександр БАБИЧ: «Хотіли показати, що в нас є характер»

- Вважаю, та робота, яку виконала сьогодні наша молода команда, заслуговує на повагу. Так, ми перебуваємо на стадії становлення, тому не можемо грати з «Динамо» у відкритий футбол. Дуже розраховували на контратаки, й якщо в першому таймі їх практично не було, то після перерви трохи перелаштувалися, почали вище зустрічати суперника та створювати моменти.

Так, «Динамо» вище за нас за всіма параметрами, але засмучує те, які пенальті нам ставлять. Я тільки що подивився епізод, і мені цікаво, чи поставили би такий пенальті в матчі, приміром, між «Динамо» та «Шахтарем»… Там було єдиноборство, й обидва гравці активно працювали руками у штрафному майданчику. Плюс у компенсований час гравець довго лежить на полі, але це не позначається на кількості доданих хвилин.

Ми дуже засмучені, в роздягальні зараз повна тиша. Ми всі вірили, що можемо якщо не показати хорошу гру, то бодай битися на полі та показати, що в нас є характер. У «Динамо» було багато моментів, але, на мій погляд, половину з них ми створили собі самі.

- Як ви ставитеся до того, що сьогодні не міг зіграти Владислав Калитвинцев?

- Це вирішує керівництво. Він у нас в оренді. Так, його дуже не вистачало сьогодні, але керівництво має вирішувати це питання, коли беруть гравця в оренду. Від мене тут нічого не залежить.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер