Олександр Алієв: «Мене все влаштовує в «Динамо»

Олександр Алієв: «Мене все влаштовує в «Динамо»

Півзахисник «Динамо» Олександр Алієв залишається в «Динамо» як мінімум до кінця 2011 року. Днями провідний гравець команди підписав нову угоду з клубом строком на два роки.

Футболіст «Динамо» нинішній сезон може сміливо записати собі до активу. Команда успішно виступає в чемпіонаті України і Кубку УЄФА, а Алієв є основним гравцем у тактичних схемах головного тренера. Крім того, Олександр радує вболівальників неабиякою результативністю й є одним з найкращих бомбардирів нинішнього чемпіонату. Тому продовження контракту з клубом до 2011 року сприймається як зрозумілий факт.

- Рішення про продовження контракту було зваженим і обдуманим, - розповів Алієв. - Мене все влаштовує в «Динамо», клуб постійно виступає, причому успішно, на найвищому рівні, тому вирішив нічого не змінювати в своїй кар'єрі. Тепер мій контракт з клубом розрахований до 2011 року, і я щасливий з цього приводу.

- Успішний виступ у нинішньому сезоні – як у чемпіонаті, так і в єврокубках – якимось чином вплинув на твоє рішення?

- Так, звичайно. Плюс, «Динамо» є для мене рідним клубом, тому я радий виходити на поле саме у динамівській футболці.

- В інтернеті з'явилася інформація про інтерес до твоєї персони збоку англійського «Вест Хема». Хто-небудь з представників клубу виходив на тебе з подібною пропозицією?

- Ні. Зацікавленість збоку англійських клубів – не більше ніж чутки. Я – футболіст «Динамо» до 2011 року, і подібні пропозиції на даний момент мені нецікаві.

- Ти не потрапив до заявки на останній матч з «Кривбасом». У чому причина?

- Я не полетів до Кривого Рогу через проблеми зі здоров'ям – мучили болі в спині. Кілька днів відпочинку пішли на користь, зараз зі мною все гаразд.

- Як оціниш гру партнерів у звітному поєдинку?

- Нічого страшного не сталося. Зараз у нас дуже важкий графік, ми вимушені постійно грати двічі на тиждень. Багатьом провідним гравцям не вистачає свіжості, та й фізичні можливості не безмежні. В будь-якому випадку, ми продовжуємо лідирувати в турнірній таблиці, і зробимо все, щоб цього сезону стати чемпіонами.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер