Олександр Шовковський взяв участь у почесній вечері в Резиденції Посла Німеччини

Олександр Шовковський взяв участь у почесній вечері в Резиденції Посла Німеччини

Головний тренер «Динамо» Олександр Шовковський зустрівся з представниками футбольної та дипломатичної спільноти у рамках запрошення на почесну вечерю в Резиденції Посла Федеративної Республіки Німеччини. 

У рамках заходу Олександр Володимирович поспілкувався з футбольним амбасадором Євро-2024 та колишнім захисником національної збірної Німеччини Арне Фрідріхом, керівником відділу спорту, відповідальним за дипломатію Євро-2024 Петером Кеттнером, постійним заступником Посла Німеччини в Україні Тімом Пранґе, а також очільником КМДА, легендарним українським спортсменом Віталієм Кличком

Головною темою розмови був розвиток українського спорту і зокрема футболу в умовах війни в нашій країні. Попри постійни обстріли та атаки на українські міста, чемпіонат країни з футболу відбувся вже другий сезон поспіль, а національна команда країни потрапила до фінальної частини Євро-2024.

Війна України проти російських загарбників йде вже більше 10-ти років, але навіть у таких умовах наша країна розвиває аматорський й професійний спорт та отримує великі перемоги на міжнародній арені. Нашу країну прославляють представники багатьох видів спорту, які завоювали золоті медалі на змаганнях різних рівнів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер